Eğer rüya sahibi, rüyasında başka birinin kilo aldığını görüyorsa, o kişinin güç ve kudret sahibi olacağına yorulur. Kişinin aldığı kiloların fazlalığı, elde edilecek mal varlığına işarettir.

Rüyada Kilo Aldığını Görmenin Psikolojik Yorumu

Kişinin rüyada kendinin kilo aldığını görmesi, psikolojik olarak kişinin bilinçaltında yatan çirkin ve şişman görünme korkusunun yansıması olarak düşünülür. Bu rüya özellikle zayıf kimseler tarafından görülür. Bu da kişinin kilo almaktan korktuğunun göstergesi sayılır.

Rüyada Yürüyemeyecek Kadar Kilo Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında yürüyemeyecek kadar çok kilolu olduğunu görmesi, kötü olaylara delalet eder. Kişinin yapmaya niyetlenip başaramayacağı şeyler olduğuna işaret olarak görülür.

Rüyada Zayıfladığının Görülmesi

Rüyasında kendini zayıflamış olarak gören kimseler, zorluk çekeceği günler yaşayacaktır. Rüyasında zayıfladığını gören kişiler, manevi anlamda gerçek hayatta da zayıflar. Bazı din âlimleri tarafından da kişinin edindiği borçlar yüzünden hastalıklı bir hal alacağına yorulmuştur.

Eğer kişi rüyasında başka birini zayıflamış görüyorsa, o kişinin maddi olarak çok zorda kalacağı anlamına gelir.

Rüyada herhangi bir kişinin haddinden fazla zayıfladığı görülüyorsa, bu rüya sahibi için ağır bir yenilgi olacağının işaretidir. Maddi olarak bir çöküş yaşanacağını ve bu çöküşün rüya sahibini derinden etkileyeceğini, etkisinden uzun yıllar çıkılamayacağı yorumu yapılmıştır.

Rüyada Diyet Yapmak

Rüya sahibinin rüyasında diyet yapması, hayatında çok ani ve büyük değişiklikler olacağına yorulur. Kişi, fakirse başına bir talih kuşu konmuş gibi zenginleşir, eğer zenginse de bir anda her şeyini kaybederek ortada kalabilir.

Rüyada Kilo Alıp Vermek

Kişinin rüyasında kilo alıp verdiğini görmesi, rüya sahibinin yaşayacağı tartışmalara delalet edilir. Ancak bu tartışmaların etkileri uzun olmaz. Kişi yaptığı bir hatadan dolayı çok üzülecek ve yıpranacaktır, ama yaptığı hataları düzeltmek için de fırsatlara sahip olacak ve bunları değerlendirecektir.

Rüyada Kadının Kilo Alması

Bir kişi, rüyasında kızının kilo aldığını görüyorsa, bu rüya kısa zamanda mevcut tüm problemlerden kurtulmaya yorulmuştur. Kişiyi bekleyen güzel günler vardır.

Rüya sahibinin eşinin veya sevgilisinin kilo aldığını görmesi, kişinin sorumsuzluğuna işarettir. Rüya sahibi çok sorumsuz ve tembeldir. Kişiye bu durumdan çıkması gerektiği işaret edilmiştir ve haberci bir rüyadır. Ayrıca bu kişiden ailesi de fayda bekler ancak göremez.

Rüyada Zayıf Birinin Kilo Alması

Kişinin rüyasında zayıf olan birinin birdenbire kilo alarak şişmanlaması, rüya sahibinin çektiği eziyetlere delalettir. Bu eziyetler maddi veya manevi olabilir. Başka bir yorumcuya göre ise rüya sahibinin veya bir başkasını rüyasında gördüyse o kişinin atlatacağı bir kazaya delalettir. Bu kaza çok büyük değildir ancak kişinin yaptıklarının farkına varmasını sağlayacak ve büyük pişmanlıklar duyacağı şeyleri yapmasına engel olacaktır.

Rüyada Belirli Bir Miktarda Kilo Aldığını Görmek

Kişinin rüyasında 3, 5 veya daha başka bir rakamla kilo aldığını görmesi, istenilen şeylerin gerçekleşeceğine delalet edilir. Ancak rüya sahibinin istekleri, gördüğü rakamın vadesi ile gerçekleşecektir. Eğer kişi rüyasında 3 kilo aldığını görüyorsa, arzu ettiği şeyler 3 ay-gün-yıl zaman dilimlerinden birine gerçekleşecektir. Bu nedenle rüya sahibinin sabırlı olması gerekir.

Rüyada Tanınmayan Birinin Kilo Alması

Rüya sahibinin rüyasında tanımadığı birini kilo almış şekilde görmek, hasetliğe işaret edilmiştir. Rüya sahibinin başarılarına insanların imrenerek bakacağı söylenir.

 

 

Editör: TE Bilisim