Rüyada muz ağacı görmek, genel olarak hayırlı ve güzel anlamlar barındırır. Rüya sahibinin cömertliğine de yorumlanmıştır.

Rüyada Muz Görmek

Kişinin rüyasında sadece muz görmesi, kazanılacak olan helal kazanca delalet edilir. İçinde muz olduğu görülen neredeyse tüm rüyalar hayırlı olara yorumlanmıştır ve muzun diğer anlamları şöyledir:

  • Bekar insanlar için evlenmeye yorumlanır.
  • Barış yapmaya yorulur. Eğer rüya sahibinin küslük durumları varsa bunları halledeceğine yorumlanır.
  • Hayırlı evlada yorumlanır. Rüyasında muz gören kimsenin hayırlı bir erkek evladı olacağı işaret edilmiştir.
  • Rüya sahibinin erişeceği güç ve kudretin varlığına delalet edilir.

İmam Nablusi (Hz.) ‘ e göre rüyada muz görmek 3 farklı duruma işaret eder:

  • Anne karnına düşecek çocuk
  • Toprağa düşecek ölü
  • Hapishaneye düşecek suçlu

Rüyada Muz Yemek

Rüyasında muz yiyen kişi, dilek ve dualarının kabul oluşuna şahit olacak ve huzurlu günler geçirecektir. Eğer kişi, henüz olgunlaşmamış muz yerse yaşanacak sıkıntılara yorumlanır. Rüyada çürük muz yendiği görülürse kişinin yaptığı planlar bozulacak ve kişi bu bozulmalar nedeniyle üzüntü duyacaktır.

Rüyada Muz Toplamak

Rüyada muz topladığını gören kişi, çocuk isteyen haneler için olacak erkek bebeğe ve zenginliğe işarettir. Kişinin rüyasında kendisinin veya başkasının topladığını görmesi fark etmez. Toplanan muzlar ne kadar çok olursa rüya sahibinin serveti o kadar büyük olacaktır.

Rüyada Muz Ağacı Dikmek

Rüya sahibinin rüyasında muz ağacı dikmesi, evliliklerinin mutsuz olacağının işareti olarak kabul edilir. Eşler birbirini sevmeyecek ve birbirlerine devamlı olarak yalanlar söyleyeceklerdir. Ayrıca rüyasında muz ağacı diktiğini gören kişi, yalanı kendine huy edinmiş e hayatını bunun üzerine inşa etmiştir.

Rüyada Muz Ağacı Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyasında sıklıkla muz ağacı görenler, etrafındaki insanlara fazlaca yalan söyleyen kişilerdir. Rüya sahibinin söylediği yalanların çokluğuna delalet eden bu rüya, aynı zamanda kişinin yalan söylemekten yorulduğunu, yakın zamanda da söylediği yalanların patlak vereceğine yorumlanmıştır.

Rüyada Muz Almak

Rüyada bir yerden muz almak, rüya sahibinin yakında çocuk sahibi olacağı manasına gelir. Eğer rüya sahibi bir marketten veya sabit duran bir yerden muz aldığını görüyorsa, bebeğin erkek olacağı yorumunda bulunulmuştur. Rüya sahibi eğer muzu birinden alıyorsa, muzu aldığı kişiden yardım alacaktır yorumu yapılmıştır. Rüya sahibine muz veren kişi çok alçakgönüllü ve iyi niyetli biridir ve rüya sahibine de faydası dokunacaktır. Eğer muz alınan kişi rüya sahibince tanınmıyorsa da yakın zamanda hayatına gireceği yorumu yapılmıştır.

Rüyada Muz Dağıtmak

Rüyada insanlara muz dağıtmak, yorgunluğa delalet edilir. Rüya sahibinin son zamanlarda çok çalıştığını ve bu çalışma karşılığı olarak da hak edilmiş bir tatil yapacağına yorumlanır.

Başka bir yorumcuya göre de rüyada muz dağıtmak, rüya sahibinin iyiliksever bir insan olduğuna delalettir. Rüya sahibinin yardıma ihtiyacı olan insanlara daha fazla yardım edeceğine, aç insanları doyuracağına, çıplak insanları giydireceğine ve diğer tüm ihtiyaçlarını karşılayacağına delalet edilmiştir.

Rüyada Muz Satmak

Kişinin rüyasında muz satması, rüya sahibinin maddi açıdan uğrayacağı kayıplara yorulmuştur. Rüya sahibi giriştiği bir işten zarar edebilir veya yapmaya niyetlendiği büyük bir işin altında farklı sebeplerden dolayı ezilerek çıkamayabilir.

Rüyada bir yerde muz bulunduğunu görmek, o yerde doğacak erkek çocuğa veya çocuklara delalet edilmiştir.

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim