Rüyada çiğ yumurta görmek bir konuda çaba gösterecek olmanın ve hayırlı sonuçlara ulaşmanın belirtisidir. Hayırlı sonuçlar evlilik, okul hayatı, iş hayatı ya da buna benzer konularda görülecektir. Fakat rüyayı gören kişi her durumda sabrını muhafaza etmeli ve yapabileceğinin en iyisini yapmalıdır. Rüyada yumurta sarısı görmek, zorlukları atlatarak güzel bir hayata sahip olmanın da habercisi sayılır. Bu rüyanın bolluk anlamına da geliyor olması ise rüya sahibinin müsriflikten uzak durmasına dair bir ikaz olarak görülebilir.

Rüyada Çiğ Yumurta Kırmak

Rüyada yumurta kırmak kolay yoldan elde edilecek olan rızıktır. Yumurtanın İslam akaidine göre helal bir yiyecek olması, kolaylıkla elde edilmesi beklenen rızkın helal olacağını gösterir. Ayrıca bir tava içerisine yumurta kırıp onu pişirdiğini görmek, rüya sahibinin bir konuda uzmanlaşacağına ve pek çok kişiye yol göstereceğine delalet eder.

Rüyada Beyaz Yumurta Görmek

Kabuğunda hiçbir leke bulunmayan bembeyaz bir yumurtanın rüyada görülmüş olması;

  • Bekarlar için hayırlı bir evliliğe,
  • Evli olanlar için hayırlı bir evlada delalet eder.
  • Bununla beraber rüyada yumurta akı görmek dürüstlüğün işaretidir. Bir kabın içerisinde, sarısından ayrılmış olarak yumurta akı bulunduğunu gören rüya sahibi doğru sözlü oluşu ile çevresinin takdirini kazanacak demektir.

Rüyada Yumurta Yemek

Rüyasında bir ya da birkaç yumurtayı yediğini görenler için farklı tabirler mevcuttur. Cabir’ül Mağribi (r.a) demiştir ki;

  • Rüyada yumurta yediğini görmek, eğer yumurtalar çiğ ise hastalığın;
  • Pişirilmiş ise zenginliğin ve sağlığın habercisidir.
  • Rüyada çürük yumurta yediğini görmek ise hayırlı değildir. Bu durum, bazı sağlık sorunları ile karşılaşacak olmayı haber verir.

Rüyada Çırpılmış Yumurta Görmek

Rüyada yumurta çırpmak fiziksel yorgunlukların yanı sıra manevi açıdan boşluğa düşmenin habercisidir. Birkaç yumurtayı derin bir kap içinde kıran ve hızlıca çırptığını gören rüya sahibi bazı zorluklar yaşayacaktır. Fakat yumurtanın cıvık kıvamlı olması ve kolay çırpılması, yaşanacak sorunların kısa süreli olacağına dair önemli ipuçları verir. Eğer rüya sahibi isyankarlık etmez ve sabır gösterirse hayatındaki pek çok sorunu rahatlıkla giderecektir.

Rüyada Yumurta Kırıldığını Görmek

Rüyasında birilerinin yumurta kırdığını gören kişi, yakında başına gelecek olan bazı durumlar dolayısıyla üzüntü yaşayacaktır. Rüyada yumurta sarısı görmek israf manasında da tabir edildiğinden, bu dönemde rüya sahibi harcamalarına dikkat etmeli ve gereğinden fazla bir şey alıp satmamalıdır.

Rüyada Çok Yumurta Görmek

Rüyada bir sürü yumurta görmek hayırlıdır. Yumurta, hayırlı bir evliliğin, yeni evlatların ve maddi kazancın sembolüdür. Bir kümes içerisinde çok fazla yumurtanın bulunduğunu rüyada görmek, elde edilmesi muhtemel olan büyük zaferlere delalet eder. Ayrıca çok sayıda yumurta topladığını gören rüya sahipleri, kısa bir süre içerisinde hem ev ortamlarında hem de okul veya iş hayatlarında saygınlık kazanacaktır.

Rüyada Sucuklu Yumurta Görmek

Rüyada sucuklu yumurta pişirdiğini görmek çok hayırlıdır. İmam Nablusi (r.a) demiştir ki; rüyada görülen et ürünleri pişmiş ya da pişiyor ise bu durum rızkın artacağını gösterir. Fakat çiğ halde bulunan et ya da et ürünleri görmek, rüya sahibinin bir hastalık geçireceğini bildirir.

Rüyada Sahanda Yumurta Görmek

Rüyasında bir sahanın içine yumurta kırılmış olduğunu gören kişinin yaşayacağı bazı aksilikler var demektir. Bu aksilikler, rüya sahibinin sabrı ile orantılı olarak kendi kendilerine çözülebilecek türdendir. Eğer sahan içinde görülen yumurta çiğ ise zorluklar uzun bir süre boyunca devam edebilir. Fakat rüyada yumurta sarısı görmek, bu yiyeceğin pişmiş olması durumunda sefahatin ve kolaylıkların habercisi sayılır.

Editör: TE Bilisim