Rüya sahibinin rüyasında koşan kopek görmesi, farklı yorumcular tarafından farklı şekillerde yorumlanmıştır:

  • Rüya sahibinin problemleri her geçen gün artacaktır ve belirli bir süre bu problemlerden kurtulamayacaktır.
  • Rüya sahibinin başaracağı bir iş sebebiyle maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorumlanır.
  • Rüyayı gören kişinin bir dileğinin gerçekleşeceğine delalet edilir.
  • Rüya sahibinin eğer varsa ailevi problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Eğer rüya sahibi rüyasında gördüğü köpeğin kendine doğru koştuğunu görüyorsa, bir konu ile ilgili düşündüğü şeylerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada Koşan Köpekten Kaçmak

Rüya gören kişinin rüyasında koşan bir köpekten kaçması, rüya sahibinin psikolojik olarak kötü günler geçirmesinin ardından rahata kavuşarak şöhret sahibi olacağına yorulur. Ayrıca rüya sahibi bir projede alacağı önemli yer ile güzel başarılar sağlayacaktır.

Başka bir rüya tabircisi, rüyada köpekten kaçmayı rüya sahibinin sorumluluklarından veya yüzleşmek zorunda olduğu bazı gerçeklerden de kaçmak olabileceğini söylemiştir. Kişi bunları kendine hatırlatan insanlardan uzak durmak isteyecektir.

Rüyada Köpek Görmek

Rüyada köpek görülmesi, genel anlamıyla sadıklığa yorulmuştur. Fakat Cafer-i Sâdık (R.A), rüyada köpek görmeyi 4 farklı kişiye yormuştur:

  • Düşman
  • Açgözlü düşman
  • Harama el uzatan alim
  • Cahil ve dolandırıcı kişi

Cafer-i Sadık’a göre, rüya sahibi bütün bu kişilerle arasına mesafe koymalıdır. Aynı zamanda rüya sahibi bu kişilerin yalan söyleyerek kendilerini gizlediklerini unutmamalıdır.

Rüyada köpek görmek çoğu alim için farklı olarak yorumlanmıştır. Bunlardan bazıları da şöyledir:

  • Rüya sahibinin merhametli bir insan olduğuna delalet edilir.
  • Rüyayı gören kişinin yakın çevresinde dost görünümlü düşmanları olduğu şeklinde yorumlanmıştır.
  • Rüya sahibinin zevklerine çok düşkün olduğuna da alamet edilmiştir. Fakat kişi bu huyu yüzünden maddi bir hasara uğrayacaktır.

Rüyada Köpeğin Isırması

Rüya sahibini rüyasında köpeğin ısırması, kişinin etrafındaki düşmanların ona zararının dokunacağına delalettir. Başka bir yorumcuya göre de bu durum rüya sahibinin çalıştığı yerde çıkabilecek bir rekabete yorulmuştur. Eğer rüyada köpek kişinin kıyafetini yırtarsa, rüya sahibinin arkasından asılsız söylentiler çıkaracağının işareti olarak yorumlanır.

Rüyada Köpek Sevmek

Kişinin rüyasında köpek sevmesi, sadık bir eşe delalet edilmiştir. Kişi eğer evli ve evlilikle ilgili sorunlar yaşıyorsa bunları çözerek huzurlu zamanlar geçirecektir.

Rüyada Köpek Yavruları Görmek

Rüyada yeni doğmuş yavru köpekler görmek, hayırlı bir eşe ve huzurlu bir yuvaya sahip olmaya yorumlanmıştır. Rüyada köpek yavrusu görmek, zafer kazanmaya da yorulmuştur. Kişi eğer rekabet ortamının olduğu bir yerde çalışıyorsa, güzel işler yapacak ve ödüller kazanacaktır.

Eğer rüyada görülen yavru köpekler dişi ise, rüya sahibinin çocuklarının hayırlı olacağına, anne ve babasına her daim bağlı kalarak onların yanında duracaklarına yorulur.

Rüyada Köpek Havlaması Görmek

Rüyada köpeklerin havladığının duyulması, rüya sahibinin kendi kişiliğinden işaretler verir. Bazı yorumculara göre, kişi biraz içine kapanık bir yapıya sahiptir ve utangaçlığı nedeniyle insanlarla görüşmek istemez.

Başka yorumcular da, bu rüyayı gören kişinin takıntılı olduğundan çevresindeki insanların yavaş yavaş bağlarını koparmaya başlayacaklarının habercisi olarak yorumlanmıştır. Bu takıntı düzen veya temizlik gibi bir takıntı olabilir.

Rüyada Köpek Sürüsü Görmek

Rüyada köpeklerin sürü halinde görülmesi, rüya sahibinin aile ve yakın çevresi ile mutlu bir olayı kutlamak için toplanacağının işareti olarak yorumlanmıştır. Düğün, nişan, mezuniyet veya bunun gibi bir olay olabilir. Ayrıca bu rüya, miras habercisi olarak da görülür. Aileden veya başka bir yerden rüya sahibinin eline geçecek yüklü miktarda paraya işarettir.

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim