Rüyada kara kedi görmek, bazen hayra bazen de yaşanacak kötü durumlara yorulmuştur. Rüyada siyah kedi görmenin bazı yorumları şöyle yapılmıştır:

  • Bazı dini rüya yorumcuları rüyada görülen siyah kedi düşmana delalettir. Fakat bu düşman hane halkından biridir.
  • Rüya sahibinin hanesindeki kötülük düşünen bir kadına işaret edilmiştir.
  • Rüya sahibi için hastalığa yorumlanmıştır. Bu hastalık hane halkından birine de gelebilir ve hastalıktan sonra üzüntüye yorulmuştur.
  • Rüyada görülen kedi sinsiliğe yorumlanmıştır. Rüya sahibinin etrafında dolanan sinsi biri olarak yorumlanır.

Rüyada sarı kedi görmek, rüya sahibinin kolayca kazanacağı paraya delalet eder. Bazı yorumcular da bu kolay kazanılan paranın haram olacağını söylemiştir.

Rüyada gri kedi görmek, kişinin bir süredir yaşadığı uğursuzlukların sonunun geldiği şeklinde yorumlanır. Fakat rüyada görülen kedi rüya sahibine veya başka birine saldırıyorsa bu uzun sürede edinilecek düşman olarak yorumlanmıştır. Rüya sahibi hayatına aldığı kişilere dikkat etmeli ve herkese güvenerek iş yapmamalıdır.

Kişinin rüyasında kedi miyavlaması duyması, feryat edeceği veya birinin feryadına şahit olacağı anlamında yorumlanmıştır. Ayrıca bu rüya, rüya sahibinin hanesinde hırsızlık yapılacağı anlamında da yorumlanmıştır.

Rüyada Kedi Yavrusu Görmek

Rüyada görülen yavru kedi, rüya sahibinin evlatlarını temsil eder. Kedi yavrusu, rüya sahibinin çocuklarının huzurlu olduğunun ve maddi açıdan sıkıntı çekmeyeceklerinin işaretidir. Bazı rüya tabircilerine göre de rüyada kedi yavrusu görmek, rüya sahibinin çocuklarına karşı olan ilgisizliğine yorumlanmıştır. Rüya sahibinin çocukları ailesinden maddi bir destek veya manevi bir yardım beklentisi içinde olabilir. Aynı zamanda, rüyasında kedi yavrusu gören kimse temiz kalpli ve af bir insandır.

Rüyada Kedi Sevmek

Rüya sahibinin rüyasında kedi görmesi, karar vermesi gereken bir konuda doğru karar verebilmek için uzun bir süre düşüneceğine yorumlanır. Kişi her ihtimali göz önünde bulunduracak ve emin olmadan bir adım atmayacaktır. Başka bir yorumcuya göre de edinilecek bir düşman olarak yorumlanır.

Rüyada Kedi Beslemek

Rüyada kedilere yemek vermek, rüya sahibinin hayatına girecek yanlış insanlarına olduğuna delalet edilir. Rüya sahibi bu kimselerle fazla yakın bir ilişki olacak ve yaptığı yanlışları cezalarını görene kadar fark etmeyecektir.

Rüyada Kedilerin Doğurduğunu Görmek

Kişinin rüyasında kedilerin yavruladığını görmesi, başarmak istediği şeyleri çalışarak başaracağının işaretidir. Rüya sahibi başarılını geniş bir kitleye duyuracak ve ün kazanacaktır.

Rüyada Kedi Saldırması

Rüyasında kişiye kedi saldırışı, çevresinde rüya sahibinin kötülüğünü isteyen insanların varlığına delalet eder. Aynı zamanda kişinin hayatına müdahale eden insanların varlığına da işarettir. Kişi tüm bunların farkına varacak ve kendi için daha serbest ve özgür bir hayat kuracaktır.

Eğer rüyasında kişiyi kedi tırmalıyorsa, kişinin yaşayacağı sağlık sorunları olacağına yorumlanır. Bu sorunlar çok büyük değildir ancak kişi yine de kendine dikkat etmelidir.

Rüyada Evde Kedi Görmek

Rüyasında evde kedi olduğunu gören kimseler, rüya yorumcuları tarafından diğer insanları çok rahat anlamayan insanlar olarak işaret edilmiştir. Bu rüyayı gören kişiler biraz başına buyruktur ve özgür ruhludur.

Rüyada Kedi Kovalamak

Kişinin rüyasında kedi kovalaması, rüya sahibinin bir iş için çabasına engel olmak için biri olduğuna yorumlanır. Bu nedenle rüya sahibi çevresinde olan ve güvendiği kişilere dikkat etmelidir.

Rüyada Ölü Kedi Görmek

Kişinin rüyasında kedilerin öldüğünü görmesi, rüya sahibinin başarısına engel olan kişilerden kurtulacağına delalet edilir. Kişi yaşanacak bir olay sonrası çevresindeki kötü niyetli insanları görecek ve onları kendinden uzaklaştıracaktır.

Editör: TE Bilisim