Kişinin rüyasında kilo verdiğini görmesi, istemediği ve içine düşmekten hoşlanmadığı durumları yaşayacağına delalet edilir. Rüyasında kilo verdiğini gören kişi işini kaybedebilir veya statüsü farklı sebeplerle düşebilir. Kişinin gözünün yükseklerde olması nedeniyle yaşayacağı bu durum, kişinin mutsuzluğuyla devam edecektir.

Rüyada Birden Çok Kilo Vermek

Rüya sahibinin rüyasında aniden fazla kilo vermesi, itibarının sarsılacağına yorulur. Kişi bugüne kadar bulunduğu yerlerde devamlı olarak kendisinin sözünün geçmesin alışmıştır. Ancak yakın bir zamanda bu düzen bozulacak ve kişi kendi kabuğuna çekilmek zorunda kalacaktır.

Rüyada Kilo Alıp Vermek

Rüya sahibinin rüyasında çok hızlı bir şekilde kilo alıp vermesi, yakın zamanda yaşayacağı bazı küçük küçük sorunlara delalet edilmiştir. Kişi önce mutlu olacağı bir haber alacak, ardından da bu mutluluğu günden güne azalacaktır. Ayrıca bu rüya kişinin istemediği bir tartışmanın içinde bulunmak zorunda kalacağına, fakat bu tartışmada yalnız olmayacağına yorumlanmıştır. Kişinin arkasında her zaman dostları vardır ve rüya sahibi bunların değerini bilmelidir.

Rüyada Kilo Vermenin Psikolojik Yorumu

Rüyasında kilo verdiğini gören kişiler, genellikle kilolu insanlardır. Bazen çevrelerinden uygulanan baskılar, bazen de kilolu olmalarını çok düşünmeleri sebebiyle bu rüya bilinçaltının bir yansıması olarak görülür.

Rüyada Diyet Yapmak

Rüyada kilo vermek amacıyla diyet yapmak, rüya sahibinin hayatında yaşanacak güzel gelişmeler olduğuna işaret eder. Bu gelişmeler kişinin azmiyle gerçekleşecektir ve rüya sahibini çok mutlu edecektir.

Rüyada Kilolu Bebek Görmek

Kişinin rüyasında tombul bebek görmesi, iş hayatında olacak değişikliklerin kişiye kişinin ruh sağlığına çok iyi geleceğine delalet edilir. Daha güzel, daha huzurlu ve daha bol kazançlı bir yere gidecek olan rüya sahibi, bu değişikliğin değerini zaman geçtikçe anlayacaktır.

Rüyada görülen kilolu bebek, eğer erkekse bu evli rüya sahipleri için gelecek bir bebeğin habercisidir.

Rüya sahibi eğer kadınsa ve bekarsa, rüyasında kilolu bir erkek bebek doğurduğunu görüyorsa yakın zamanda çıkacak hayırlı bir kısmete ve bu kısmetle yapılacak evliliğe yorulur.

Rüyada Kilolu İnek Görmek

Kişinin rüyasında ağırlığı fazla olan inek görmesi, bol ve bereketli bir sene geçirmeye yorulur. Kişi eğer iş arıyorsa bu rüya ayağa gelecek fırsatlara da delalet edilmiştir.

Rüyada Zayıf Birinin Kilo Alması

Rüyada zayıf olan birinin kilo aldığının görülmesi, maddi olarak çekilecek sorunlara işarettir. Ayrıca kişinin yapacağı bazı hatalar nedeniyle mutsuz olacağına, bu mutsuzlukların da kişinin sağlığını olumsuz yönde etkileyeceğine yorumlanmıştır.

Rüyada Birden Çok Kilo Almak

Kişinin rüyasında birden çok kilo alması, hayatında ne kadar gönlü bol bir insan olduğunun işaretidir. Ayrıca rüya sahibi herkese ettiği yardımların ve aldığı hayır dualarının sayesinde bereketli kazançlar elde edecektir.

Rüyada Eşin veya Sevgilinin Kilo Alması

Rüyada kişinin hayatındaki insanın kilo aldığının görülmesi, rüya sahibinin sorumsuz oluşuna delalettir. Rüya sahibinin içinde bulunduğu ilişkiye çok önem vermediği ve davranışlarının umursuz olduğuna tabir edilir. Kişi kendine çeki düzen vermezse hayatındaki insanı kaybedecek veya ilişkileri çok zor bir hal alacaktır.

Kişinin Rüyasında Kilo Verememesi

Rüya sahibinin rüyasında kilo vermek çabalaması ancak başaramaması, bazı zorluklar yaşamaya delalet edilir. Kişi, başarmaya çalıştıklarının sorumluluğu altında ezilecek ve çok yoğun tempolu zamanlar geçirecektir. Ayrıca, başka bir rüya tabircisi tarafından da rüya sahibinin veya ailesinden birinin başına gelecek belaya delalettir.

Rüyada Kilo Vermeyi İstemek

Kişinin rüyasında kilo vermek istemesi, yapılacak tatile veya çekilecek bir inzivaya delalet edilir. Rüya sahibi yorgunluk sebebiyle insanlardan uzaklaşmak isteyecektir.

Editör: TE Bilisim