Rüyada domates tarlası görmek, bazı yorumcular için de hayırlı bir eşle yapılacak evliliğe delalettir.

Rüyada Domates Görmek

Rüya sahibinin rüyasında domates görmesi, kısmete ve şansa yorulur. Kişinin helal kazanç sağlayarak vicdanı rahat bir ömür geçireceğine yorulmuştur. Eğer rüyayı gören kişi domatesleri kırmızı görürse, bu rüya ziynet eşyasına yorulur. Kişi helal yolla elde edeceği bu ziynet eşyalarını ömrü boyunca yanında tutacaktır. Eğer domatesler yeşil ise, kişinin işlediği sevapların karşılığı olarak alacağı bir mükâfat olduğuna delalet edilmiştir. Başka bir yorumcu da bu rüyayı kişinin tatile çıkacağına, huzur bulup kafa dinlemeye yormuştur.

Rüyada Domates Fidesi Görmek

Kişinin rüyasında domates fidesi dikmesi, yaşadığı müddetçe karşılığını alabileceği işlerle uğraşmasına yorumlanmıştır. Kişi boş şeylere takılmayacak ve hep kendi için karlı işler yapacaktır. Başka yorumcular için de kişinin yakın zamanda yapabileceği yatırımların varlığına yorulmuştur.

Rüyada Domates Toplamak

Kişinin rüyasında domates topladığını görmesi, kazancının bereketinin artacağına yorumlanmıştır. Kişi başarılı ve çok kişinin duyacağı derecede büyük işlere imza atacaktır.

Rüyada Domates Yemek

Rüya sahibinin rüyasında domates yediğini görmesi, almak istenen bir malın kolaylıkla alınacağına delalet edilmiştir. Kişinin elindeki para daha da bereketlenecek ve rüya sahibi gerçekleştirmek istediği şeyleri kimseden destek almadan gerçekleştirecektir.

Rüyada Domates Almak

Kişinin rüyasında birinden veya bir yerden domates alması, haneye gelecek olan berekete delalet edilir. Ayrıca rüyada domates almak bazı tabirciler için evliliğe delalet edilmiştir. Kişi biriyle evlilik yapacak fakat saadeti ve huzur olmayacaktır.

Rüyada Domates Tarlasında Çalışmak

Rüyada bir domates tarlasını çapalamak, rüya sahibinin yapmak istediği bir iş için vereceği emeklere ve ağır bir stres altında kalacağına yorulur. Kişi ağır sorumluluklar alacaktır ancak bunların altından en güzel şekilde de çıkabilecektir.

Başka bir yorumcu da kişinin domates tarlasında çalışmasını bir konu hakkında Allah’a yalvarma ve yakarma olarak yorumlamıştır. Rüya sahibi olmasını çok istediği bir şey için bolca dua edecek ve sonunda da istediği şeye kavuşacaktır.

Rüyada Çürük Domates Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çürük domatesler görmesi, rüya sahibi için arkasından konuşan insanlar olduğu hakkında bir uyarıdır. Kişi arkadaşlarına dikkat etmeli ve her şeyini paylaşmamalıdır. Rüya sahibi, hakkında yapılan dedikoduları ve arkasından konuşulanları öğrenecek, sahibini araştıracak ve o kişileri hayatından çıkaracaktır.

Kişinin rüyasında çürük domatesler arasından sağlamlarını ayırdığını görmesi, hayatındaki kişilerin yaptığı kötü şeylere şahit olacağı şeklinde yorumlanmıştır. Rüya sahibi farkına vardığı bu kötülüklerden sonra arkadaş çevresini göden geçirecek ve zarar göreceğini düşündüğünü insanları kendinden uzaklaştıracaktır.

Rüyada Birinin Domates Yemesi

Rüyada başka birinin domates yediğinin görülmesi, rüya sahibi için destek görmeye delalet edilmiştir. Kişi eğer rüyasında gördüğü bu kişiyi tanıyorsa, o kişiden yardım görebilir. Eğer tanımadığı birini görüyorsa devletten yardım görmeye veyahut bir yerden toplu para almaya delalet edilir.

Eğer kişi, rüyasında domates yiyen kişiye domatesi kendisi vermişse, bu rüya, rüya sahibinin zor durumda kalmış birine yardımcı olacağı anlamına yorulmuştur.

Rüyada Ezilmiş Domates Görmek

Kişinin rüyasında ezilmiş ve dağılmış domatesler görmesi, elde edeceği kazançların haram olacağına, ve gelecek zamanda çocuklarından kaza veya başka kötü olaylar yaşanması sonucu çıkacağına yorulur. Bazı yorumcular da bu rüyayı gayrimeşru çocuğa işaret etmiştir.

Editör: TE Bilisim