Modern tabirciler ise rüyada tuvalet kağıdı görmek konusunu daha çok şerre yormuşlardır. Bu rüyayı görmüş olan bir kimse;

  • Kullanılmış, kirli bir tuvalet kağıdı görmüş ise kötü bir olay yaşayacaktır.
  • Rüyada temiz, kullanılmamış bir tuvalet kağıdı rulosu görmek buna göre daha hayırlı bir durumdur. Temiz peçete, yeniliklerin ve alınması beklenen güzel haberlerin simgesidir.

Rüyada Tuvalet Görmek

Rüyada hela görmek, İmam Abdülgani El Nablusi (r.a) Hazretleri tarafından şerre yorulmuştur. Rüyada görülen bir tuvalet, rüya sahibinin aile içinde sıkıntılar çekeceğine ve bazı sorunlarından kurtulmaya çalışırken çok yorulacağına delalet eder. Kapısı açık bırakılmış, pis ve kötü kokulu bir tuvalet ise en kısa zamanda kötü haberler alınacağının işaretidir.

Bazı İslam alimleri, rüyada kirli tuvalet görmenin dinden çıkmaya delalet ettiğini savunmuştur. Ayrıca rüyada temiz tuvalet görmek, İmam Abdülgani El Nablusi (r.a) Hazretlerinin yorumuna göre sevincin ve güzel haberlerin sembolüdür. Taştığı görülen bir tuvalet ise şerrin habercisi olabileceği gibi, evliler için yeni çocuk sahibi olmanın bir habercisi sayılmıştır. Fakat pis tuvaletin hayra, temiz tuvaletin şerre delalet ettiği yönünde de bazı tabirler mevcuttur.

Rüyada Tuvalete Gitmek

Rüyasında tuvalete girerek hacet giderdiğini gören bir kimse, yakın zamanda bir karar değişikliği ile yeni işlere yönelecektir. Daha önce aldığı bir karar, rüya sahibinde pişmanlık meydana getirecektir. Bu pişmanlıktan dolayı meydana getirilen değişiklikler ise rüya sahibi için büyük kazançlar sağlayacaktır. Ayrıca rüyada tuvalete girmek, manevi açıdan temizlenecek olmanın da bir habercisidir.

Rüyada Taşan Tuvaleti Temizlemek

Rüyada tuvaletin taşması, ortaya çıkacak olan yeni gelişmeler bulunduğunu gösterir. Bu gelişmeler, herhangi bir hastalıktan bir evlat sahibi olmaya kadar farklı konuları kapsayabilir. Fakat taşan tuvaletin çok kötü kokması, alınacak haberlerin şerli olduğuna delalet eder. Kokusu olmayan veya pek ağır kokmayan taşkınlar ise bunun aksini gösterir.

Rüyada Peçete Görmek

Rüyada tuvalet görmenin peçete görmekle yakın anlamları mevcuttur. Rüyada tuvalet kağıdı görmek ya da normal bir peçete görmüş olmak, çeşitli konularda meydana gelecek değişikliklerin habercisidir. Rüyada görülen peçeteler, bu ürünün pek ince yapılı olmasından dolayı bazı durumlarda iyi insanlar ile tanışacak olmanın işareti sayılır. Kullanılmamış peçeteler, rüyayı gören kişinin güzel şeyler yaşayacağını gösterir.

Rüyada Birine Peçete Verdiğini Görmek

Biriyle bir şeyler paylaştığını gören rüya sahipleri büyük hayırlar işleyecektir. İstifade edebilmesi için bir yabancıya peçete verdiğini görmüş olan kişi, elde edeceği başarılar sayesinde pek çok insanın sevgisini kazanacaktır. Rüyada rulo peçete görmek, sıkıntıları atlatmaya delalet ettiği için bunu birileriyle paylaştığını görmek de hayırlıdır.

Rüyada Birinin Beyaz Peçete Verdiğini Görmek

Rüyada birinden peçete almak, uzun zamandır kendileri ile görüşülmeyen insanlardan haber alınacağına delalet eder. Rüya sahibinin bir başkasından almış olduğu peçete kirli ise alınacak olan haberler ne yazık ki kötüdür; temiz ise iyidir.

Rüyada Birinin Peçete İstemesi

Rüyada birine peçete verilmiş olması çeşitli anlamlara gelir;

  • Rüyada ölüye peçete vermek, bu ölünün tanınıyor olması halinde hayırlıdır. Söz konusu rüya, bol kazancı simgeler. Fakat vefat etmiş olup da rüyada diri olarak görülen herhangi birine peçete vermek hayra yorulmaz.
  • Temiz peçete vermek birilerine yardım edecek olmanın,
  • Kirli peçete vermek çevredeki insanlardan saygı göremeyecek olmanın işaretidir.
  • Rüyada tuvalet kağıdı görmek ve bunu birine vermek, rüya sahibinin beklentilerine işaret eder.

 

 

Editör: TE Bilisim