Sabri İşbilen / Özel Haber

Mescid-i Aksa ve Filistinlilerin evlerini işgal konusunda kitlesel direnişe takılan Siyonist İsrail, önceki gece yeniden Gazze’yi hedef aldı.

İsrail, bu kez hava harekatıyla Gazze’de sistematik bir soykırıma girişti. İsrail çoğu çocuk ve kadınlardan oluşan en az 119 kişiyi şehit etti.

Milyonlarca kişi sosyal medyada İsrail’in yaptığı katliamı lanetleyip, Filistin’e destek mesajları yayınladı. Muhalefet ise İsrail’in yaptığı katliamlara karşı 3 maymunu oynayan Batı’ya, yakın bir tavır sergiledi.

5’İ DE GÖRMEZDEN GELDİ

Mescid-i Aksa’ya yapılan baskınlar esnasında bir kaç göstermelik kınama mesajı yayınlayan muhalefet, İsrail’in Gazze’ye yönelik önceki gece başlattığı katliamda kınamayı da unuttu.

İsrail’in Gazze’ye yağdırdığı bombalarla çocuklar ve yüzlerce masumu şehit ettiği sırada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti lideri Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sessizliğe büründü.

Millet ittifakı altında birleşenler bütün dünyanın gözü önünde gerçekleşen vahşet ile ilgili tek bir paylaşım dahi yapmadı. Ayrıca ittifakın gayriresmi ortağı HDP’nin Genel Başkanı Pervin Buldan da çoçuk katliamını görmezden geldi.

Editör: TE Bilisim