Bekâr kişiler için rüyada beyaz kaz görmek, hayırlı ve düzgün biriyle yapılacak evliliğe de yorulmuştur. Eğitim görmeye devam eden kişileri içinse beyaz kaz mutlak başarıya delalet edilmiştir.

Rüyada Kaz Görmek

Kişinin rüyasında kaz görmesi, saflığının ve hoşgörüsünün başka insanlar tarafından suiistimal edileceğine yorumlanmıştır. Rüya sahibinin üzülmemek için hayatına aldığı insanlara dikkat etmesi gerekir. Rüyada kaz görmek bazı tabirciler için de kişinin yuva kurmasına delalet edilmiştir.

Rüyada Kaz Yavrusu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kazın yavrularının olduğunu görmesi, değer verdiği insanların kıymetini bilmeye yorumlanmıştır. Rüya sahibi ailesine daha fazla ayıracak, unuttuğu bazı manevi değerleri yeniden hatırlayacaktır.

Rüyada Kaz Eti Yemek

Rüyayı gören kişinin rüyasında kaz eti yemesi, ihanete uğramaya delalet eder. Kişi, yakın bir arkadaşına güvenip büyük sorumluluklar almıştır ancak yarı yolda bırakılacak ve bir süre maddi sorunlar altında ezilecektir.

Bazı rüya tabircileri de rüyada kaz eti yemeyi komşudan fayda görmek olarak yorumlamışlardır.

Rüyada Kaz Saldırması

Rüya sahibinin rüyasında kendisine kaz saldırdığını görmesi, kendini iyi gösteren ancak aslında kötü biriyle iş yapmaya delalet edilmiştir. Bu kişi rüya sahibine iftirada bulunabilir, dedikodusunu çıkarabilir veya yapmadığı şeyleri yapmış gibi gösterebilir.

Eğer rüya sahibini rüyasında kaz ısırmışsa, rüya sahibinin bir kimse sayesinde yanlış yolunu değiştirerek düzeltmesine delalet edilmiştir.

Rüyada Kaz Avlamak

Kişinin rüyasında kaz avlayıp öldürmesi, kazanç sağlamaya delalet edilmiştir. Rüya sahibi, kazanç sağlamak amacıyla verdiği emeklerin hepsinin kendine olumlu olarak döndüğüne yakın zamanda şahit olacak ve kendini ayakta tutacak gücü buradan alacaktır.

Eğer kişi rüyasında kazı bir tüfekle avlarsa, hayatının planladığı şekilde seyredeceğine delalet edilmiştir.

Rüyada Kaz Sürüsü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kazları sürü halinde görmesi, bolluk ve bereketli rızık kazanmaya yorumlanmıştır. Kişi eğer rüyasında bu kazların evde yürüdüğünü görüyorsa, evin içindeki herkesin maaşının bereketli olacağına yorumlanır. Kazlar herhangi bir yerden yürüyorsa bu rüya, rüya sahibinin iş hayatında başaracağı işlere yorumlanır.

Rüyada Kaz Sesi Duymak

Rüyayı gören kişinin rüyasında bir yerden kaz sesi geldiğini işitmesi, mutsuz haberler almaya yorulmuştur. Kişi sesin belirli bir yerden geldiğinin bilincindeyse o yerden üzüntü haberleri gelebilir.

Rüyada Kazla Konuşmak

Kişinin rüyasında bir kazla konuştuğunu görmesi, bekârlar için evliliğe, evli erkekler için de karılarının uyumlu oluşuna delalet edilmiştir. Rüyada kazla konuşmak, bazı din âlimleri için erkek rüya sahiplerinin eşlerinin çok naif ve şerefli olacağı şeklinde yorumlanmıştır.

Rüyada Kaz Kesmek

Rüya sahibinin rüyasında biri için kaz kesmesi, evli kişiler için eşten gelecek mala yorulmuştur. Rüya sahibi eğer erkekse karısı gelin gelirken çeyiz olarak mal getirir. Eğer rüya sahibi kadınsa kocasının kendi üstüne mülk veya tarla vereceğine delalet edilmiştir. Bazı yorumcular da rüyada kaz kesmeyi ailenin büyüklerinden bir kadından miras almaya yormuşlardır.

Rüyada Kaz Yumurtası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında gördüğü kaz yumurtaları, farklı âlimlerce farklı şeylere yorumlanmıştır. Ancak genel olarak haneye yeni bir bebek gelmesine ve ailecek bir mutluluk yaşamaya delalet edilmiştir. Bu rüyayı gören kişinin eğer varsa çektiği acıları azalır ve kazançları bol olur.

Rüyada Kaz Pisliği Görmek

Kişinin rüyasında kazların bir yere pislediğini görmesi, bereketsizliğe yorumlanır. Rüya sahibi gözünün yükseklerde olması nedeniyle hırslanacağına, fakat düşüncesizce hareket etmesi nedeniyle elinde olan her şeyi kaybedeceğine yorulmuştur.

 

 

Editör: TE Bilisim