Eğer böcekler sürü halindeyse, rüya sahibi yaşayacağı kötü şeyleri atlatmakta zorlanacak ve hem kendine hem de ailesine zarar verecektir.

Rüyada Böcek Öldürmek

Rüya sahibinin rüyasında böcek öldürdüğünü görmesi, yaşayacağı zorlukların atlatılmayacak kadar büyük olmadığına delalet edilmiştir. Kişi, sahip olmak istediği şeyleri elde edebilmek için çok çalışacak, hatta bazen elinde olan birikmişleri de gözden çıkarması gerekecektir. Çalışıp çabaladıkça kaybettiklerinin kat kat fazlası rüya sahibine geri gelecektir.

Rüyada Uçan Böcek Görmek

Rüya sahibinin uçan böcekleri rüyasında görmesi, tarafına gelecek hoş haberlerin olduğuna yorumlanmıştır. Rüya sahibi yaşadığı sorunların yorgunluğu altında ezilmek üzereyken her şey yoluna girmeye başlayacaktır.

Rüyada Böcek Yemek

Rüyasında böcek yediğini gören kişi, çoğu din alimine göre mutsuz bir evlilik yaşayacaktır. Kişi eğer henüz evlenmemişse, tanıştığı insanlara güveni boşa çıkacaktır ve üzüntü yaşayacaktır.

Rüyada Böcek Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyasında farklı şekil, renk ve boyutlarda böcek gören kimseler, ruhlarında genellikle pesimist duyguları ağır basan kişilerdir. Kişilerin karamsar bakış açıları hem özel hem de sosyal hayatlarını olumsuz etkiliyor, bunları da etraflarındaki insanlara yansıtıyorlardır.

Rüyada Uğur Böceği Görmek

Rüyayı gören kişinin rüyasında uçan uğur böcekleri görmesi, kişilerin kötü şanslarının sona erdiğine ve zor günleri geride bıraktığına delalet edilir. Kişilerin kısmetleri açılacak, bekar kişilerin evlenmek amacıyla talipleri çıkacaktır.

Rüyada Ateşböceği Görmek

Kişinin rüyasında ateşböceği görmesi, alınacak müjdelere delalet edilmiştir. Kişi mutlu olacaktır ancak bu mutluluklar uzun soluklu değildir. Bazı din alimlerine göre de rüyada ateş böceği görmek, dünyanın güzelliklerine ve harama kanarak doğru yoldan çıkmaya delalet edilmiştir.

Rüyada Vücuttan Böcek Çıkması

Kişinin rüyasında kendi vücudundan böcekler çıktığını görmesi, kişinin daha önce düştüğü hatalardan aldığı derslerin bir işareti olarak yorumlanır. Rüya sahibi yeniden hata yapmaz, yanlışlarının farkına kendi vararak düzeltir ve kimseden uyarı almaz.

Bazı rüya tabircileri de bu rüyayı kişinin akıllı yatırım yapmasına yorumlamışlardır. Rüya sahibi kişi bir yerleşim yeri alacak, buradan ettiği karla da kendi hayatını düzene koymak için adımlar atacaktır.

Bazı din alimlerine göre de rüyada vücuttan böcek çıkması, kişinin yardımseverliğine delalet edilmiştir. Rüya sahibi herkesin yardımına koşar, fakirlere yardım eder ve bu sayede aldığı hayır dualarıyla manevi açıdan rahat bir yaşam sürer.

Rüyada Böcek Isırması

Rüya sahibini rüyasında bir böceğin ısırması, düşmanlara delalet edilmiştir. Rüya tabircileri için iki farklı şekilde yorumlanmıştır:

  • Rüya sahibinin etrafında dolanan ve yanlış hareketlerini bekleyen insanlar vardır. Rüya kişisi bunlara karşı çok temkinli olmalıdır.
  • Rüya sahibi eğer her gördüğü olaya karışıyor, her kavgaya dahil oluyor veya kendini tehlikeye atacak hareketlerde bulunuyorsa yakın zamanda büyük bir zarara uğrayacaktır.

Rüyada Kırmızı Böcek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kırmızı böcekler görmesi, aile içinde bulunan herkesi etkileyecek kötü haberler almaya delalet edilmiştir. Eğer rüyada görülen kırmızı böceklerin sayısı çok fazla ise bu rüya bazı yorumcular tarafından yakın zamanda gelecek bir ölüm haberine delalet edilmiştir. Eğer rüya sahibi, rüyasında bu kırmızı böcekleri öldürmeye çalışırsa talihi kötü gitmeye başlayacak, önüne sunulan güzel teklifleri reddedecektir.

Editör: TE Bilisim