Jandarma atama tayinleri açıklandı mı 2021? Jandarma personel tayinleri ne zaman açıklanacak? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Askeri personellerin görev yerlerinde değişiklik ve atama ile ilgili merak edilen tayinleri hakkında sorulan soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında merak edilen Jandarma atama tayinleri açıklandı mı 2021? Jandarma personel tayinleri ne zaman açıklanacak? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar…

JANDARMA ATAMA TAYİNLERİ AÇIKLANDI MI 2021? JANDARMA PERSONEL TAYİNLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılacak olan ve 2021 yılı Genel Atamalarının açıklanmasına müteakip, genellikle Haziran ayının en geç 15 ine kadar il bazında il içi tercih sistemi üzerinden personel tercih yapılmaktadır.

Personel tercihlerinin ve atamaları en geç 25 Haziran ayı gibi sistem üzerinden sonuçlanması beklenmektedir. 2021 yılı için Haziran ayının 26 - 27 si gibi ilişik kesme tarihi olarak belirleneceğini düşünülmektedir.

Jandarma atamaları Mayıs ayının 15’inden sonra açıklanması ifade edilmektedir. Ancak pandemi ( koronavirüs) süreci de göz önüne alındığında gecikmeli de olsa Haziran ayının ilk haftasını bulabilir.

Editör: TE Bilisim