Organize suç örgütü elebaşı firari Sedat Peker kaçtığı yurt dışından yayınladığı videolarla çok sayıda iddia ortaya atmaya devam ediyor. İddiaları yalanlayan İçişler Süleyman Soylu Peker'in kendisiyle ilgili tüm iddialarının araştırılmasını isteyerek firari Peker hakkında "hakaret ve iftira" gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

SEDAT PEKER GÖRÜŞMELERİ İFŞA ETTİ

Firari Peker’in en son yayınladığı videosunda ise Hadi Özışık’ın ismini verdi. Özışık’ın Bakan Soylu ile arasında aracılık yaptığı iddiasında bulundu. Özışık ise iddiaları sert bir dille yalanladı. Ancak Özışık ile görüntülü konuşmalarını ifşa eden firari Sedat Peker, Özışık ile yaptığı görüşmenin kayıtlarını sosyal medya hesabından yayınladı.

“ŞAŞKINIM”

Öte yandan konuya ilişkin Süper Haber’e açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, firari Peker'in yayınladığı son videoları izlediğini ve büyük şok yaşadığını ifade etti.

Soylu, Hadi Özışık ile Süleyman Özışık kardeşleri tanıdığını belirterek, "Yıllardır birlikte teşrik-i mesaide bulunduğumuz arkadaşlar bunlar” diyerek şaşkın olduğunu belirtti.

ARABULUCULUK İDDİALARI YALAN!

Ayrıca Sedat Peker ile hayatında hiç tanışmadığını söyleyen İçişleri Bakanı, kendisiyle gerçekleştirildiği öne sürülen "arabuluculuk" ziyaretinin hiç yaşanmadığının altını çizdi.

Kendisine bir kumpas kurulduğunu da dikkat çeken Soylu sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

Süleyman Özışık ile en son geçen yıl haziran ayında görüştüm, yakın zamanda Süleyman Özışık ile temasımız olmadı.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIM”

Yakından tanıdığımız arkadaşlar ismimizi kullanarak bir mafya lideri ile bana tuzak ve tezgah kurdular. Yarın sabah Hadi Özışık ile Süleyman Özışık hakkında suç duyurusunda bulunacağım.

PKK ille terör örgütleri ve çeteler ile bu kadar mücadele veriyoruz, keşke başıma bir şey gelseydi de bugünleri görmeseydim.

Editör: TE Bilisim