Süper Lig yayın ihalesini Netflix mi alıyor? Süper Lig maçları artık Netflix’te mi? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Türkiye birinci lig maçlarının yayın haklarını elinde bulunduran beIN Medya Grup’un gelecek yıl ki Süper Lig yayın hakları hakkında yapılacak olan ihale görüşmeleri hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Turkcell ve Türk Telekom’un ardından Netflix’in görüşmeye katıldığı haberi vatandaşlar tarafından heyecana neden oldu. Peki, Süper Lig yayın ihalesini Netflix mi alıyor? Süper Lig maçları artık Netflix’te mi? İşte tüm detaylar haberimizde…

SÜPER LİG YAYIN İHALESİNİ NETFLİX Mİ ALIYOR? SÜPER LİG MAÇLARI ARTIK NETFLİX’TE Mİ?

Turkcell ve Türk Telekom’un ardından Netflix, Saadettin Saran ve D Smart da Süper Lig’in yayın ihalesi için Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) ve Kulüpler Birliği Vakfı’ndan randevu aldı.

Süper Lig ve yayıncı kuruluş beIN Medya Grup’un yayın sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor. Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu, lig için yayıncı adaylarıyla görüşmelere başladı.

Turkcell ve Türk Telekom’la görüşme gerçekleştiren komisyon üyeleri Netflix, Saadettin Saran ve D Smart’a randevu verdi. Süper Lig için yurt dışında Türklerin yoğun olduğu ve Türki Cumhuriyetler için özel paket hazırlanacak.

Lig için bir yıl anlaşması kalan beIN Medya Grup adaylık için henüz kararını vermedi. Katar menşeili beIN Medya, 2016 yılında Süper Lig için 500 milyon dolar verdiği yayın ihalesini kazanmıştı.

Editör: TE Bilisim