Fenerbahçe’nin mevcut başkanı Ali Koç, 13 Haziran’da yapılacak seçimde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Koç açıklamasında, "Bu üç sene çabuk geçti. Aday olurken de söyledim. 2 dönem lazım dedim. İlk dönemimiz iyi geçmedi. İkinci dönem için de başkan adayı olduğumu açıklamak istiyorum. Hissettiğim sorumluluk gereği aday olmaya karar verdim. Beni bilen biler, ben Fenerbahçe'ye almaya değil vermeye geldim. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızı herkes biliyor." diye konuştu.

Fenerbahçe'de seçimli genel kurul toplantısı 12-13 Haziran'da yapılacak.

"FENERBAHÇE'YE KATKIDA BULUNMAK İSTİYORSANIZ BUNUN YOLU SANDIKTAN GEÇER"

Adaylık konusuyla ilgili açıklamalarına devam eden Koç, "Biz yönetimden yönetimi devraldığımızda devir teslim töreni yapmadılar. Fenerbahçe geleneğinde böyle bir durum söz konusu değil. Alt yapıya gittik iki sayfa dosya verdiler. İdman programıydı. Belçika'da alt yapı projesinden falan hiç bahsetmediler. Camiada bazı isimler manipülasyon yapıyor, gerçekten Fenerbahçe'ye katkıda bulunmak istiyorsanız bunun yolu sandıktan geçer.

"FBTV TÜM ADAYLARA AÇIK"

İşte fırsat. Gelin, sandık eli kulağında. Fenerbahçe'ye katkıda bulunmak istiyorsanız, gelin anlatın. Bunun en güzel yolu aday olmak ve projelerinizi anlatmak. FBTV, sosyal medya hesapları, tüm tesislerimiz başkan adayı olacak herkese açıktır."

Sözlerimin sonunda Mevlana'nın sözünü kullanmak istiyorum: "Zor diyorsun, zor olacak ki imtihan olsun. Fazlasıyla imtihana girdik. Fenerbahçe için her türlü mücadeleyi yapmaya hazırız. İnşallah seçiliriz. Seçilirsek de bütün çektiğimiz çilelerin tam tersine yaptığımız fedakarlıkların karşılığını alırız."

 

Editör: TE Bilisim