2021 Süper Kupa maçı ne zaman? Bu yıl Süper Kupa maçı olacak mı? Soruları spor severler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Süper Lig şampiyonu olan kara kartal Beşiktaş’ın şampiyonlar ligi yoluculuğu başlarken arama motorlarında merak edilen bir diğer konu süper kupa maçı oldu. Peki, 2021 Süper Kupa maçı ne zaman? Bu yıl Süper Kupa maçı olacak mı? İşte tüm detaylar haberimizde…

2021 SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN? BU YIL SÜPER KUPA MAÇI OLACAK MI?

Fraport TAV Antalyaspor, kupa finalisti olarak lig şampiyonu Beşiktaş ile Süper Kupa maçında yeniden karşılaşacak. Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor, lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı kazanan Beşiktaş ile Süper Kupa için yeniden mücadele edecek.

Fraport TAV Antalyaspor, maçta Beşiktaş'ı yenerek Türkiye Kupası rövanşını kazanmayı ve tarihinde ilk defa Süper Kupa'yı müzesine götürmeyi hedefliyor. TFF tarafından organize edilen Süper Kupa müsabakasının tarihi ve yeri ilerleyen günlerde açıklanacak.

Süper Kupa maçı tarihi henüz TFF tarafından açıklanmadı. Karşılaşmanın tarihinin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim