CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, KRT TV yayınında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası Cumhurbaşkanlığı adaylığına dair açıklamalarda bulundu.

Özkan, "Cumhurbaşkanlığına aday olursa yüzde yüz kazanır. Ben buna her şey üzerine iddiaya girerim. Adaylığı ve Cumhurbaşkanlığı ülkemizin kurtuluşu olur" dedi.

"YÜZDE YÜZ KAZANIR HER ŞEY ÜZERİNE İDDİAYA GİRERİM"

"İnşallah böyle bir karar verir. Ben çok mutlu olurum. Cumhurbaşkanlığına aday olursa yüzde yüz kazanır. Ben buna her şey üzerine iddiaya girerim. Adaylığı ve Cumhurbaşkanlığı ülkemizin kurtuluşu olur."

11 YILDA 10 SEÇİM KAYBETTİ

Göreve geldiğinden beri 10 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu, " Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yarışa girerseniz kazanacağınızı düşünüyor musunuz?" sorusuna da "Ondan en ufak bir endişem yok" diyerek cevapladı.

KENDİ SEÇMENLERİ DALGA GEÇTİ

CHP'li Özkan'ın açıklamalarından sonra Twitter hesabında kendi seçmenleri Özkan'ı alay konusu haline getirdi.

İşte o paylaşımlardan bazıları...

Tuncay Özkan Kimdir?

Tuncay Özkan 14 Ağustos 1966 tarihinde Ankara'da doğdu. Aslen Erzincan-Kemaliyeli bir aileden gelen Özkan; Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde tamamladı.

Tuncay Özkan gazeteciliğe 1981 yılında Ankara'da Rüzgârlı Sokak'ta başladı. 1984 yılında Hürriyet grubunun çıkardığı Hürgün gazetesinde çalıştı. 1988 yılında Cumhuriyet gazetesinde görev aldı. 1993 yılında Cumhuriyet'ten Show TV'ye geçti ve Uğur Dündar'ın yapımcısı olduğu Arena programında Ankara temsilcisi olarak çalıştı. 1995 yılında Uğur Dündar'la beraber Kanal D'ye geçti. Ekim 2000′den 2002′nin Haziran ayına kadar Kanal D Genel Yayın Yönetmeni olarak çalıştı. Haziran 2002′den Aralık 2003′e kadar Show TV'ye dönüp Genel Yayın Yönetmeni oldu.

Editör: TE Bilisim