Malatya'da çocukken menenjit nedeniyle havale geçirmesi sonucu özel gereksinime ihtiyaç duyan 26 yaşındaki Burak Özpolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine hediye tespih göndermesinin mutluluğunu yaşıyor. Muammer ve Bilgehan Özpolat çiftinin üçüncü çocukları Burak, küçüklüğünden bu yana çok sayıda tespih biriktirdi. Burak'ın, hayranı olduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a biriktirdiği tespihlerden hediye etme hayali, kardeşi Dilan aracılığıyla gerçek oldu

TESPİHİ SİZE YETİŞTİRELİM

Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencisi Dilan Özpolat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen hafta Millet Kütüphanesi'nde gerçekleştirdiği gençlerle buluşmasına katıldığında ağabeyinin hayalini yerine getirmek için girişimde bulundu. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'a soru soran Dilan Özpolat, "Küçük bir istirhamım olacaktı. Benim ağabeyim var, sizlere hediye olarak tespih gönderdi ve sizden tespih istiyor." dedi. Bunun üzerine Erdoğan, "Tespihi inşallah size yetiştirelim." karşılığını verdi.

GENÇ ADAM KONUŞMAKTA ZORLANDI

Buluşma sonrası Dilan Özpolat, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a kardeşinin gönderdiği tespihi hediye etti. Erdoğan ise Burak'a hediye edilmek üzere tespihini Dilan Özpolat'a verdi. Dilan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan aldığı tespihi Malatya'ya gelerek ağabeyi Burak Özpolat'a teslim etti. Tespihi eline alınca sevinç yaşayan Burak Özpolat, Erdoğan'ın hediyesine koleksiyonunun en nadide parçası olarak gözü gibi bakıyor. Konuşmakta zorlanan Burak Özpolat, duygularını kız kardeşi aracılığıyla AA muhabirine anlattı.

TESPİH KOLEKSİYONUNUN EN GÖZDESİ

Çok mutlu olduğunu dile getiren Özpolat, tespih koleksiyonunun en gözde yerine Erdoğan'ın gönderdiği tespihi yerleştirdiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Özpolat, "Ellerinden öperim, Allah'a emanet olsun. Cumhurbaşkanımızı görmek, kucaklamak istiyorum. Onu çok seviyorum. Her zaman başarılı, iyi olsun. Onu göreyim, Malatya'ya geldiğinde beni çağırsın, sarılalım, fotoğraf çektirelim." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim