LGS 2021 sınav yerleri ne zaman açıklanacak? LGS sınav yerleri sorgulama ekranı ile ilgili sıkça araştırılan sorular için haberimizi derledik. LGS 2021 için geri sayım devam ederken adaylar sınav yerleri ile ilgili MEB’den gelecek resmi açıklamayı beklemeyi sürdürüyor. Kurum sınav tarihi ve giriş belgelerine ilişkin detayları paylaşmıştı. Peki, LGS 2021 sınav yerleri ne zaman açıklanacak? İşte LGS sınav yerleri sorgulama ekranı!..

LGS 2021 NE ZAMAN?

LGS 6 Haziran 2021 tarihinde uygulanacak.

LGS 2021 SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK? LGS SINAV YERLERİ SORGULAMA EKRANI!

Adayların sınava katılacakları merkezleri gösteren belgeler ise 27 Mayıs 2021 tarihinden itibaren elektronik ortamdan görüntülenebilecek. e-Okul VBS sistemi üzerinden ilan edilecek belgeler sınav gününe kadar görüntülenebilecek.

Fotoğraflı sınav giriş belgesi 27 Mayıs 2021 tarihinden itibaren elektronik ortamda okul müdürlükleri tarafından alınacak, mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrencinin sınava gireceği salon ve sırada hazır bulundurulacaktır.

Sınav giriş belgesinde öğrencinin kimlik bilgileri ile sınava gireceği sınav merkezi, bina, salon ve sıra bilgileri yer alacaktır. Öğrenci, sınav giriş belgesinde yer alan sınav bölgesinde, binada, salonda ve sırada sınava girecektir.

Editör: TE Bilisim