ATV Baş Belası dizisi konusu ne, kadrosunda kimler var? Baş Belası ne zaman başlıyor? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. ATV'nin yaz aylarında ekrana gelecek olan yeni dizisi Baş Belası'ndan ilk fragman yayınlandı. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in başrollerde oynadığı komedi ve polisiye türündeki Baş Belası dizisinin konusu da belli oldu. Peki, ATV Baş Belası dizisi konusu ne, kadrosunda kimler var? Baş Belası ne zaman başlıyor? İşte tüm detaylar haberimizde…

ATV BAŞ BELASI DİZİSİ KONUSU NE, KADROSUNDA KİMLER VAR?

'Baş Belası', kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü’nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. İpek’in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro baş komiseri Şahin Kara’yla sık sık karşı karşıya getirecek. 'Baş Belası' birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayelerini anlatacak.

BAŞ BELASI OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR

Yaz ekranında izleyiciye polisiye heyecanı yaşatacak Baş Belası’nın başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir yer alıyor. İkiliye deneyimli oyuncular Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk eşlik ediyor.

Heyecanlı ve sürükleyici hikayesini eğlenceli bir dille anlatacak dizinin senaryosunu Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel, Ahmet Orçun Okşar ve Ramazan Demirli yazıyor.

BAŞ BELASI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun, yapımını ARC Film, yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı atv’de ekrana gelecek 'Baş Belası' dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

Dizinin hangi tarihte yayınlanacağı henüz netlik kazanmadı.

Editör: TE Bilisim