Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'da gerçek hikayeler anlatılmaya devam ediliyor. Kırmızı Oda'ya gelecek danışanlar bu hafta Mitra, Vahit Bey ve Sadi olacak. İzleyenler dizinin bu haftaki bölümünde neler yaşanacağını büyük bir merak ve heyecanla bekliyor. 

KIRMIZI ODA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadi Doktor Hanımla yaşayamadığı çocukluğunu anlatmaya devam eder ve adeta tüm o yaşanmamışlıkların oluşturduğu eksiklikleri bir anda döküverir. Bu arada Miço Mehmet ortaya çıkar.Eski yaşantısıyla en önemli bağı olan Miço'nun geldiğini duyan Sadi bir anda donup kalır. Diğer yandan Zafer de seansta Şehrazat'la tanıştığını paylaşır. Doktor Hanımsa bu tanışmayı büyük bir şaşkınlıkla dinler.

Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda dizisinin 38. bölümü ardından Kırmızı Oda 39. bölüm yayınlandı. TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda son bölüm özeti! Kırmızı Oda yeni bölümde neler olacak? TV8 Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda 38. bölüm izle! Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı izle! Kırmızı Oda son bölümde neler oldu? Kırmızı Oda son bölüm izle! İşte detaylar haberimizde..

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM İZLE!KIRMIZI ODA'NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANACAK?

Doktor hanımın "Geçmişin düşünceleriyle bugünümüzü inşa edemeyiz. Artık yüzünü kaybettiğiniz zamana değil kazanacaklarınıza dönün." sözlerinin heyecan yarattığı Kırmızı Oda 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Duygu yüklü sahneleriyle cuma akşamlarının en sevilen yapımlarından birisi olan Kırmızı Oda'da geçen hafta Mitra ve Sadi'nin anlattıkları tüyleri ürpertti. Son bölümde Zafer'in aşık olduğu kişinin Mitra olduğunu öğrenmesi doktor hanımda şaşkınlık yaratırken, Zafer'e duygularının sesine kulak vererek hissettiklerinden emin olması gerektiğini belirtti. Sadi (Erkan Petekkaya), girdiği ıslahevinde çocukları korumak isterken kavgalara karıştığını ve sık sık hücre cezası aldığını anlattı ve Miço'nun yaptığı fedakarlık ortaya çıktı.

Editör: TE Bilisim