Kırmızı Oda 39 bölüm izle full tek parça seçeneği aramam motorlarında sıkça araştırılıyor. Manolya Hanım'ın danışanlarının hayat hikayelerini ekrana getiren Kırmızı Oda'da bu hafta neler yaşanacağını merak konusu oldu. Özellikle Kırmızı Oda'nın 39. Bölümünde; Mitra (Melisa Aslı Pamuk) Doktor Hanım'a bugüne kadar herkesten sakladığı sırrını söyleyecek. Öte yandan dizinin yakından takip edilen ismi Delikanlı Sadi ile Miço Mehmet karşı karşıya gelecek. İşte Kırmızı Oda 39 bölüm izle full tek parça...

Kırmızı Oda 39 bölüm izle full tek parça

KIRMIZI ODA 39 BÖLÜM CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ

Kırmızı Oda 39. Bölüm Fragmanı

Kırmızı Oda'nın 39. Bölümünde; Mitra (Melisa Aslı Pamuk) Doktor Hanım'a bugüne kadar herkesten sakladığı sırrını, Paris günlerinin onun için ne ifade ettiğini anlattı. Vahit Bey (Uğur Yücel) geçmişte yaşadığı canına kıyma teşebbüsünü Doktor Hanım'a itiraf ederken bir yandan da Vahit Bey'in eşi Nurcihan Hanım (Itır Esen) ilk kez Kırmızı Oda'ya gelip Vahit'e olan gerçek duygularını itiraf etti. Sadi (Erkan Petekkaya) biricik eşi Azra'yla yıllar sonra kavuşmalarını anlatırken, bir yandan da kapanmayan yarası Miço'dan bahsederek Doktor Hanım'ı etkiledi. 

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı "Kırmızı Oda"da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

Editör: TE Bilisim