Kaya Temel / Özel Haber

Galatasaray, Teknik Direktör Fatih Terim ile yola devam ederse Galatasaray’ın altın gençleri Bartuğ Elmaz ve Eren Aydın'ın sezon başında Galatasaray’ın kampında yer alabileceği belirtildi.

TERİM RAPOR İSTEDİ

Fatih Terim'in, sezonu bitirmeden önce Sarper Çağlar başta olmak üzere diğer gençler hakkında da rapor istediği öğrenildi.

YENİ OZAN, BARTUĞ!

Bartuğ Elmaz ile Galatasaray’ın altyapısında parlayarak Liverpool’a transfer olan Ozan Kabak’ın oynadıkları bölgeler farklı olsa da yetenek anlamında birbirlerinin emsalleri. Bartuğ, Ozan Kabak gibi istikrarlı bir futbol ortaya koyuyor. Galatasaray’ın 18 yaşındaki fut-bolcusu Bartuğ Elmaz, geçtiğimiz sezon A takım formasını Göztepe maçında giymişti. Bartuğ, Darıca Gençlerbirliği maçının son dakikalarında oyuna girmek için kenara gelmiş fakat mücadele sona ermişti. Genç futbolcunun yeni sezonda Galatasaray’ın A takımda kampa katılacağı gelen haberlerin arasında.

EREN AYDIN DİKKAT ÇEKİYOR

Galatasaray U19’da forma giyen Eren Aydın, sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak Başakşehir U19’a karşı 2 gol atarak parlayan genç yetenek Eren Aydın’ın da yeni sezonda A takımın kadrosunda olması bekleniyor. Eren, altyapıda toplamda 13 maça çıkarak 16 gol ve 2 asistle takımına katkıda bulundu. Galatasaray U19 takımında Eren Aydın attığı 18 golle gol krallığında zirvede yer alıyor.

Editör: TE Bilisim