Kardeşlerim dizisi sezon final mi oluyor? Kardeşlerim sezon finali ne zaman? Soruları dizi severler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. ATV kanalında usta oyuncuların yanı sıra son dönemlerde yıldızı parlayan genç isimleri de bünyesinde barındıran Kardeşlerim projesinden üzücü haber paylaşıldı. Peki, Kardeşlerim dizisi sezon final mi oluyor? Kardeşlerim sezon finali ne zaman? İşte tüm detaylar haberimizde…

KARDEŞLERİM DİZİSİ SEZON FİNAL Mİ OLUYOR? KARDEŞLERİM SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Geniş bir kesim tarafından favori olarak gösterilen ve duygusal etkilerini yoğun bir biçimde hissettiren Kardeşlerim’den hayal kırıklığına uğratan haber duyuruldu. Başarısını istikrarlı bir biçimde sürdüren ve her hafta yüz güldüren izlenme oranlarıyla ön plana çıkan Kardeşlerim dizisi için sezon finali kararı verildi.

KARDEŞLERİM DİZİSİ SEZON FİNAL Mİ OLUYOR?

Başarısını istikrarlı bir biçimde sürdüren ve her hafta yüz güldüren izlenme oranlarıyla ön plana çıkan Kardeşlerim dizisi için sezon finali kararı verildi.

KARDEŞLERİM SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Fakat edinilen bilgiler doğrultusunda macerasına kısa bir süreliğine mola vermeye hazırlanan Kardeşlerim projesinin 18.bölümünde sezon finali yapacağını öğrenildi. Bu da demek oluyor ki, 22 Mayıs Cumartesi tarihinde 14.bölümü ATV ekranlarında yayına giren Kardeşlerim yapımının sezon finaline yalnızca 4 (dört) bölüm kaldığının bilgisine ulaşıldı.

Yönetmenlik koltuğunda Serkan Birinci'nin oturduğu ve Gül Abus Semerci'nin de senaryosunu yazdığı NGM yapım imzasıyla ATV ekranlarında sürprizlerin ardı arkasının kesilmediği sahneleriyle dizi tutkunlarını ağırlayan Kardeşlerim 15.bölüm bölümü 29 Mayıs Cumartesi tarihinde başlayacak.

Editör: TE Bilisim