28. Dönem POMEM ne zaman olacak 2021? 28. Dönem POMEM başvuru ne zaman? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. 28. Dönem POMEM alımı ile ilgili gelişmeler yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz günlerde Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, 27. Dönem POMEM Giriş Sınavı Fiziki Yeterlilik Aşamasına katılacak adayların sınav yeri ve tarihleri belli oldu. Gözler 28. Dönem POMEM'e çevrildi. İşte tüm detaylar…

28. DÖNEM POMEM NE ZAMAN OLACAK 2021?

28. Dönem POMEM sınavına ilişkin yeni bir açıklama yapılmadı. Açıklama gelmesi halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

27. DÖNEM POMEM PARKUR SINAVI YERLERİ

27. Dönem POMEM Giriş Sınavı Fiziki Yeterlilik Aşamasına Katılacak Adayların Sınav Yeri ve Tarihleri açıklandı. Polis Akademisi Başkanlığı 27. dönem POMEM giriş sınavı fiziki yeterlilik aşamasına katılacak adayların sınav yerleri açıklandı.

27. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Fiziki Yeterlilik aşamasına katılacak olan adaylar Sınav Merkezlerini, T.C. kimlik numaraları ve e- Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve Sınav Merkezinde adaylara Fiziki Yeterlilik Sınavı yapılacaktır.

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim