Beşiktaş yeni sezon forması belli oldu mu? BJK yeni sezon forma fiyatlarını merakla bekleyen Beşiktaşlı futbol severler konu hakkında sıkça arama yapıyor. 2020- 2021 futbol sezonunu birinci sırada bitirerek şampiyon olmaya hak kazanan Beşiktaş, taraftarına elde ettiği bu zaferin yanı sıra yeni sezon formasını da tanıtmak istiyor. Peki, Beşiktaş yeni sezon forması belli oldu mu? İşte BJK yeni sezon forma fiyatları…

BEŞİKTAŞ YENİ SEZON FORMASI BELLİ OLDU MU?

İnternete sızan Beşiktaşlı futbolcuların giyeceği yeni sezon dış saha formalarının fotoğrafları meraklı vatandaşları heyecanlandırdı. Beşiktaşlı futbol severler tarafından ilgi odağı olan görseli bir taraf beğenirken diğer tarafın içine sinmedi.

BJK YENİ SEZON FORMA FİYATLARI

Kulüp tarafından yeni sezon formalarına ilişkin bir açıklama veya tanıtım yapılmazken internete sızan klasik beyaz deplasman formasının görseli belli oldu. Yeni dönem formaların fiyatının ise ne kadar olacağı henüz netlik kazanmış değil. Alanında uzman kişiler ve taraftarlar ise kulübün yakın zamanda resmi kamuoyu bilgilendirmesi yapmasını bekliyor.

Editör: TE Bilisim