Netflix'in heyecanla beklenen dizisi Lucifer'in 5. sezonun 2. kısmı için geri sayım sona erdi. Yeni sezona erişmek isteyen kişiler arama motorlarına 'Netflix ile Lucifer 5. sezon izle' yazarak yeni sezona erişmek istiyor. Haberimizin içerisinde bulunan linke tıklayarak yeni bölümlere erişebilirsiniz. Netflix'e üye değilseniz temel plan paketi satın alarak 1 ay oyunca filmleri ve dizileri sınırsız olarak izleyebilirsiniz. İşte Lucifer 5. sezon 2. kısım izle Netflix! Lucifer yeni sezon 2. kısım izle...

Lucifer 5. sezon 2. kısım izle Netflix! Lucifer yeni sezon 2. kısım izle

LUCİFER 5. SEZON 2. KISIM İÇİN TIKLAYINIZ

Lucifer bir DC Comics ürünü olan The Sandman'den türetilmiş bir yapım. Lucifer aslında emekli olmuş bir melektir. Cehennemin patronu olmasına rağmen görevinden istifa ederek, dünyaya gelir ve Los Angeles'a yerleşir. Burada Lux isimli bir gece kulübü açar ve yine kendi türünden bir yardımcı ile işe başlar. 

LUCIFER 4. SEZONDA NELER YAŞANDI?

Önceki sezonlarda bir türlü Lucifer'a güvenemeyen Chloe sezon finalinde Lucifer'ın gerçek yüzünü görmüştü. Yüzünü ilk kez gösterdiği karakter Dr. Linda'dan insanlar için ne kadar zor olabileceğini gören Lucifer bu kez temkinliydi ve zaman tanıdı dedektife. Chloe içinde kolay olmayan bu süreçe yani 4.sezonda Luci'yi daha iyi anlamaya başlayan dedektif tam onu sevmeye hazırken bu kez Eve çıkıp geldi. Eve dizide Lucifer'ın ilk sevgilisi, bizim Adem ile Havva hikayesinden tanıdığımız Havva aslında. Yani insanlığın başlamasına sebep olan ilk anne. Dizide güzel aynı zamanda sevimli olarak gösterilen Eve Lucifer'ın hayatını girer girmez altüst ediyor. Lucifer ise yıllardır beklediği sevgiyi Chloe'den bulamayınca Eve'nin aşkına karşılık veriyor. Bir süre sonra bu durumu kıskandırmak için yaptığını fark eden Luci Eve'den uzaklaşmaya başlıyor. Bu tema altında türlü olaylar gelişiyor.

Editör: TE Bilisim