Valorant Gece Pazarı gelecek mi 2021? Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. İlk kez 1.14 yaması ile duyurulan Valorant Gece Pazarı, oyuncu geri bildirimleriyle geliştirilmeye devam ederken pek çok yeniliği de getiriyor. Valorant Gece Pazarı ne zaman gelecek? sorusu son dönemlerin en çok oynanan oyunlarından olan Valorant oyuncuları tarafından merak ediliyor. Pek çok silah kaplaması ve kozmetiğin yer aldığı Gece Pazarı, sosyal medya hesaplarında duyuruldu! İşte detaylar haberimizde…

VALORANT GECE PAZARI NEDİR?

Gece Pazarı, sana özel rastgele 6 silah kaplamasından oluşan bir koleksiyon. Kaplamaları tıpkı Mağaza'dan alır gibi alabilirsin. Sana özel derken, gerçekten sadece sen alabiliyorsun! Kaplamaların hepsinin indirimde olması da bir diğer güzel haber.

Tek yapman gereken, Gece Pazarı fırsatlarının üzerine tıklayıp sana hangi kaplamaların sunulduğunu açığa çıkarmak. Özel, üstün ve ihtişamlı kaplamaların her biri Gece Pazarı'nda çıkabilir. Üstüne üstlük, yakın dövüş silahları için seçkin kaplamalar bile bulabilirsin!

Valorant silah görünümleri, beş farklı türe ayrılabilmektedir. Orijinal adları ile çeviri olmaksızın;

  • Select Edition
  • Deluxe Edition
  • Premium Edition
  • Ultra Edition
  • Exclusive Edition olarak belirlenmiştir.

VALORANT GECE PAZARI NE ZAMAN GELECEK?

İlk kez 1.14 yamasıyla oyunculara sunulan vitrin, sezonun bitimine 20-25 gün kala aktif hale geliyor. Gece Pazarı'nda teklifler her gün yenilenmez.

Valorant ekibi, en son paylaştığı gönderide Gece Pazarı'nın 7 Nisan tarihi itibarıyla aktif olduğunu belirtti. Pazar 20 Nisan'a kadar ulaşılabilir oldu.

Gece pazarıyla ilgili yeni tarih ve gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim