Aşk 101 2. sezon ne zaman çıkacak? Aşk 101 yeni sezon tarihi belli oldu mu? Sorusuna cevap arayan meraklı dizi severler için tüm ayrıntıları içeriğimizde derledik. İlk sezonu 24 Nisan 2020'de yabancı dizi platformu Netflix’te yayımlanan gençlik projesi Aşk 101, izleyenler tarafından oldukça beğenildi. İkinci sezon çekimlerine 14 Temmuz 2020 tarihinde başlanan yapımın ne zaman yayımlanacağı ise sıkça araştırılıyor. Peki,  Aşk 101 2. sezon ne zaman çıkacak? Aşk 101 yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte konu hakkında bütün detaylar…

AŞK 101 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK? AŞK 101 YENİ SEZON TARİHİ BELLİ OLDU MU?

İlk dört bölümüne Ahmet Katıksız’ın, son dört bölümüne ise Deniz Yorulmazer’in yönetmenlik yaptığı gençlik, komedi ve dram dizisi Aşk 101, hitap ettiği kitle tarafından oldukça beğenildi. Birinci ve ikinci sezon çekimleri İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Akif Tunçel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirilen dizinin ikinci sezon çekimlerine ise 14 Temmuz 2020 tarihinde başlandı. Lise hayatında geçen olayları konu alan yapımda birbirinden ünlü birçok oyuncuda yer alıyor.

Kaan Urgancıoğlu’nun Kemal’i, Pınar Deniz’in Burcu’yu, Mert Yazıcıoğlu’nun Sinan’ı, Kubilay Aka’nın Kerem’i, Alina Boz ve Tuba Ünsal’ın Eda’yı, Selahattin Paşalı’nın Osman’ı, İpek Filiz Yazıcı ve Bade İşçil’in Işık’ı ve Müfit Kayacan’ın Necdet’i canlandırdığı dizi Aşk 101, heyecan ve aksiyon dolu lise hayatını konu ediniyor. Aşkların yeşerdiği, dostlukların ve küslüklerin oluştuğu, bazen de kavgalara sahne olan dizinin yeni sezonu özellikle genç yaştaki ilgili vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor.

Aşk 101’in yeni sezonunun ne zaman gösterime gireceğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmazken, hayran kitle tarafından en geç 2022 yılının başında yayınlanacağı tahmin ediliyor.

1’İNCİ SEZON KONUSU

4 uyumsuz ve 1 örnek öğrencinin ağırlıklı olarak 1998 yılında geçen hikâyesini anlatan Işık (Bade İşçil) çoktan yetişkin olmuş, yıllar sonra tekrar buluşmak için lise arkadaşlarına mektup göndermiştir. Yetişkin Eda (Tuba Ünsal) ona katılmış ve diğerleri beklenmektedir. Yetişkin Işık'ın anlatımına ağırlıklı olarak 2000 ve öncesinin müzikleri de eşlik eder. Birbirinden farklı sebeplerden ötürü okul idaresiyle problem yaşayan Sinan (Mert Yazıcıoğlu), Kerem (Kubilay Aka), Eda (Alina Boz) ve Osman (Selahattin Paşalı) daha önce pek çok sefer atılma tehlikesi yaşamışlar ve neredeyse tüm öğretmenlerini bıktırmışlardır. Okulun müdürü Necdet (Müfit Kayacan) okuldan atılmaları için fırsat kollarken onların okuldan atılmamaları için elinden geleni yapan tek öğretmen Burcu (Pınar Deniz) öğretmendir. 4 haylaz öğrenci, Burcu öğretmenin tayinin çıktığını öğrendiklerinde gitmesini önlemek için onu okulun asi beden eğitimi öğretmeni Kemal'e (Kaan Urgancıoğlu) âşık etme planı yaparlar. Planın yürümesi için aşktan anlayan birilerine ihtiyaçları vardır. Okulun örnek öğrencilerinden Işık'ı (İpek Filiz Yazıcı) yardımcı olması için ikna ederler.

Editör: TE Bilisim