Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı yeni ölümüyle ATV ekranlarında yerini aldı. Ülke içerisinde olan kayıp ve cinayet vakalarını peşine düşen Müge Anlı’nın bugünkü bölümünde konu olan Sinem Asrak hakkında kayıp başvurusunda bulunuldu. Sıcak gelişmelerin yaşandığı programda merak edilen Müge Anlı Sinem Asrak ne oldu? Sinem Asrak kim tarafından kaçırıldı? Soruların yanıtı haberimizde…

MÜGE ANLI SİNEM ASRAK NE OLDU?

İzmir’de yaşadıkları belirtilen Sinem Asrak’n 16 yaşında olduğu ifade edilmektedir. 10 gündür kayıp olan Asrak hakkında yeni gelişmeler Müge Anlı’nın bugünkü programdan canlı olarak takip edebilirsiniz.

SİNEM ASRAK KİM TARAFINDAN KAÇIRILDI?

16 yaşında olduğu ifade edilen Sinem Asrak 10 gündür kayıp. İzmir’de kaçırıldığı söylenen Sinem Asrak hakkında son dakika gelişmeleri sizler için haberimizde derledik…

Ailesinin canlı yayına katılıp olayla bilgilerin anlatıldığı olayın iç yüzünü Müge Anlı aydınlatmaya çalışıyor. Ailesinin 20 yaşındaki kuzeninin eve iki kangal sucuk ile gelip kızlarını kaçırdığından şüpheleniyorlar. 10 gündür kayıp olan Sinem Asrak’ın nerede olduğu henüz bilinmiyor.

Canlı yayına katılan iki kız kardeş çocuklarının kaçtığı yönünde birbirleriyle yüzleşiyor. 16 yaşında olan Sinem ve 20 yaşındaki kuzeni hakkında merak edilen kaçırılma olayı hakkında yeni gelişmeleri ATV canlı yayından takip edebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim