Karadeniz'de sondaj çalışmaları hız kesmeden devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Cuma günü Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız." demesi meraklı bekleyişe yol açtı.

Erdoğan'ın sözleri üzerine Enerji ve Tabii Kanyanklar Bakanı Fatih Dönmez de bugün Twitter hesabı aracılığıyla heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Bakan Dönmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın saat 18:00'de açıklayacağı müjdeli habere işaret etti.

Bakan Dönmez'in "bir adım daha" sözleriyle yer verdiği 15 saniyelik videoda, gecenin karanlığında deniz ortasında seyreden bir geminin ışıltılı görüntüsü yer alıyor. [Haber devam ediyor]

Erdoğan sinyali vermişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gece  TRT'de katıldığı Cumhurbaşkanı Özel Yayın programında, yeni bir müjdeli haberin sinyalini vermişti.

"Cuma günü Zonguldak'ta bir müjde açıklayacağız." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Zonguldak'ta Uzun Mehmet Camii'nin açılışını yapacağız. Oradan da Kanuni sondaj gemimizle bağlantımızı kuracağız. Oradan açıklamamızı yapacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Erdoğan'ın TRT Cumhurbaşkanı Özel Yayını için TIKLAYINIZ!

Editör: TE Bilisim