Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerinden kaleme aldığı kitabından uyarlanan dizinin 37. bölümünde Han ve İnci arasında yaşananlar diziye damga vurdu. Öte yandan Esat ve Gülben'de bir kez daha ayrılırken Safiye ve Naci hikayesinde umutlar yeşeriyor. Naci hastalığının tedavisi için yurt dışına mı gidiyor? Tüm soru işretleri yanıtını beklerken Masumlar Apartmanı sezon finali canlı izlemek isteyenler için Masumlar Apartmanı 37. bölüm canlı izle! TRT 1 ile Masumlar Apartmanı canlı izle! (Sezon Finali) bağlantı bilgileri yazının devamında.

Masumlar Apartmanı 37. bölüm canlı izle! TRT 1 ile Masumlar Apartmanı canlı izle! (Sezon Finali)

TRT 1'in beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı sezon finali'nde neler olacak?

Masumlar Apartmanı 37. Bölüm Özeti (Sezon Finali)

İnci’nin ( Farah Zeynep Abdullah) gerçekleri öğrenmesinin ardından Han (Birkan Sokullu) İnci’nin onu terk etmemesi için ikna etmeye çalışır. İnci ise kararlıdır. O sırada İnci’nin öğrendiği başka bir gerçek ise olayların akışını tamamen değiştirecektir.
 
Safiye (Ezgi Mola) bir yandan Han ve İnci’nin yaşadıklarına üzülür, ailesini toparlamaya çalışırken, diğer yandan da Naci’nin (Tansel Öngel) gidişinin yaklaşmasıyla karmakarışık duygular içindedir.
 
Esat (Uğur Uzunel) ise Gülben’in (Merve Dizdar) neden onunla görüşmediğini öğrenmek için çırpınır ve sonunda Gülben’le konuşmayı başarır.

Editör: TE Bilisim