ATV'nin en sevilen dizilerinden ve Diriliş Ertuğrul'dan devraldığı bayrağı başarıyla taşıyan Kuruluş Osman yeni bölüm yayınlarıyla ekrana gelmeye devam ediyor. Diriliş Osman adıyla projeye start veren ve Kuruluş Osman şeklinde yayın hayatına başlayan tarih dizisinde bu hafta izleyenleri yine heyecan dolu gelişmeler bekliyor. Kuruluş Osman sezon finali ne zaman diye merak edenler Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş (Diriliş) Osman 62. bölüm fragmanı ve 9 Haziran Çarşamba ATV yayın akışı bilgilerini sorguluyor. Osmanlı dizisi yeni bölümünde Malhun Hatun'un Osman Gazi'ye vereceği müjde heyecanla bekleniyor. Ancak gözler Bala Hatun'da! Bala Hatun bu müjdeyi nasıl karşılayacak? Öte yandan Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakını bozabilecek mi? Dizinin yeni bölümünü iple çekenler için Kuruluş Osman bu akşam var mı? Kuruluş (Diriliş) Osman 62. bölüm fragmanı ve 9 Haziran Çarşamba ATV yayın akışı detaylı bilgileri yazımızın devamında.

Kuruluş Osman bu akşam var mı?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, her zamanki yayın gün ve saatinde olduğu gibi 9 Haziran 2021 akşamı saat 20:00'de yine izleyicisiyle buluşacak. Özet yayınının ardından yeni bölüm ekranlarda olacak.

Kuruluş (Diriliş) Osman 62. bölüm fragmanı

"İmdi de senin evlatların senin intikamını aldılar!"

Kuruluş (Diriliş) Osman 62'nci bölümünde Osman Bey, kurduğu oyunla eline geçirdiği ve Söğüt'e getirdiği Togay'ın cezasını keserek Bamsı Bey'in intikamını alacak. Togay'ın elinden kaçırılıp infaz edilmesi ise Moğol Valisi Yargıcı'nın tepkisini çeker. Vali Yargıcı, gönderdiği elçi vasıtasıyla Kayı Obası'nın üç yıllık vergisini üç gün içinde ödemesini isteyerek Osman Bey'i zor durumda bırakır.

İnegöl Kalesi'ne giderek Nikola ile görüşen Moğol elçisi, Osman Bey'e karşı savaşında kendisini destekleme sözü verir. Nikola, Moğollardan gelecek altınlarla dev bir ordu kurmayı planlarken; Osman Bey bu ittifakı bozmak için harekete geçer. Malhun Hatun'un verdiği müjde ise Osman Bey'i sevince boğar.

Malhun Hatun'un Osman Bey'e müjdesi ne? Osman Bey'in Togay'ın cezasını kesmesi uç bölgesindeki dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Moğolların vergi talebine ne yanıt verecek? Moğol valisinin destek sözü verdiği Nikola, nasıl bir strateji benimseyecek? Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakını bozabilecek mi? Bala Hatun, Malhun Hatun'un müjdesini nasıl karşılayacak? Kayı Obası, Moğol tehdidine karşı nasıl önlem alacak?

Kuruluş Osman 62. bölüm fragmanını izlemek için TIKLAYINIZ!

9 Haziran Çarşamba ATV yayın akışı

08:00 Kahvaltı Haberleri
10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert
13:00 ATV Gün Ortası
14:00 Beni Bırakma
16:20 Esra Erol'da
19:00 ATV Ana Haber
20:00 Kuruluş Osman (Yeni Bölüm)

Editör: TE Bilisim