Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu TV8'in adrenalin dolu yarışması 2021 Survivor devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında geçen zorlu mücadelenin son yarışmacılarından biri olan Berkay Yuvakuran üçüzleriyle merak konusu. Survivor Berkay üçüz kardeşleri kim? Survivor Berkay nereli, boyu kaç, kimdi ve ne iş yapar? sorusu sıkça araştırılıyor. Dominik'te şampiyonluğa giden zorlu parkurlarda ter döken yarışmacıların yaşam öyküleri hep merak konusu olmayı sürdürdü. Peki Survivor Berkay üçüz kardeşleri kim? Survivor Berkay nereli, boyu kaç, kimdi ve ne iş yapar? İşte yarışmacı hakkında merak edilen bilgiler...

Survivor Berkay üçüz kardeşleri kim? Survivor Berkay nereli, boyu kaç, kimdi ve ne iş yapar?

2021 Survivor'a şampiyon olmak için geldiğini belirten Berkay Yuvakuran'ın kardeşleri merak ediliyor. Berkay'ın Utku ve Alperen adında üçüzleri  bulunuyor.

Sporcu kimliğiyle öne çıkan Berkay Yuvakıran, eski futbolcu Semih Yuvakuran'ın da oğludur. Öte yandan üçüz kardeş olan Berkay Yuvakuran, Beşiktaş'ın şu anki kalecisi Utku Yuvakuran'ın da kardeşidir. 

2 Kasım 1997 doğumlu olan Berkay Yuvakuran, 24 yaşındadır. Öte yandan Berkay Yuvakuran'ın nereli olduğu sorusu da araştırılıyor. Berkay Yuvakuran İstanbul Şişli doğumlu olduğunu ifade ediyor. Berkay Yuvakuran, aslen Bursalı.

Berkay Yuvakıran'ın boyu 1.90 kilosu ise 89'dur. 23 yaşındaki Berkay Yuvakuran, mesleğinin de futbolculuk olduğunu belirtiyor. İlgilendiği bir diğer spor dalının da basketbol olduğunu ifade eden Berkay Yuvakuran, bekardır. 

Kendisini hırslı, eğlenceli ve sinirli bir kişilik olarak tanımlayan Survivor Berkay, şampiyon olması durumunda kazanacağı ödülü yatırım yapmak için kullanacağını ifade ediyor. Survivor'a katılma amacının buradaki heyecanı sonuna kadar yaşamak ve savaşçı kimliğini ortaya koyup tüm Türkiye'ye göstermek olduğunu anlatan Berkay Yuvakuran, Survivor'a katılmadan önce de 'ünlü ailenin ünsüz çocuğu olarak Survivor'da şampiyon olmak istiyorum' diyor. 

Survivor seçmeleri öncesi verdiği röportajda, 9 yaşından bu yana futbol oynadığını ve üçüz kardeş olduklarını belirten Berkay Yuvakuran, bir kardeşinin fitness ile ilgilendiğini, diğer kardeşi Utku Yuvakuran'ın ise Beşiktaş'ta oynadığını söylüyor. Babası Semih Yuvakuran'ın da eski milli futbolcu olduğunu anlatan Berkay Yuvakuran, Survivor elemelerinde çok güzel anlar yaşadığını, stresi ve heyecanı bir arada yaşadığını belirtiyor.

Berkay Yuvakuran'ın futbol kariyeri

Survivor Berkay Yuvakuran, 9 yaşından bu yana futbolcu olduğunu belirtiyor. Futbola da ilk olarak 2008 yılında Pendikspor'da başlayan genç isim, 2011 yılına kadar bu takımın formasını terletti. Ardından 2012 yılında Sancaktepe Futbol Kulübü'ne giden Berkay Yuvakuran, 2013 yılına kadar da burada oynamıştır. Sonrasında Beylerbeyi, Çekmeköy Belediyesi Alemdağ Spor, Karabekir Spor  formaları giyen Berkay Yuvakuran, 2018 yılında Dudullu'ya transfer olmuştur son olarak burada oynamıştır. 

İşte Survivor Berkay ve üçüzleri;

Editör: TE Bilisim