Hayri karakteriyle diziye gelecek isim merakla beklenirken Camdaki Kız sezon finaliyle yayına ara veriyor. Ancak 9. bölümde Hayri karakteriyle diziye dahil olacak isim gündem oldu. İbrahim Çelikkol, Uraz Kaygılaroğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Burak Deniz, Camdaki Kız Hayri karakteri için adı geçen sanatçılar arasındaydı. Peki, Nalan evlilik hazırlığı içerisindeyken karşısına çıkacak Camdaki Kız Hayri kim, gerçek adı ne? Camdaki Kız Hayri'yi kim oynuyor? Konu hakkında bilgiler yazımızda olacak...

Camdaki Kız Hayri kim, gerçek adı ne? Camdaki Kız Hayri'yi kim oynuyor?

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlama olan dizide Hayri karakteri yeni sezona damga vuracak. 

Hayri, Nalan'ın (Burcu Biricik) koruması ve şoförü olarak diziye dahil oluyor. Nalan'ın Sedat'tan (Feyyaz Şerifoğlu) ilgi görmediği aşikardır. Nalan hamile kalır ve bebeğini kaybeder. Hayri Nalan'a yakınlaşır ve ikili arasında duygusal bağ oluşur.  Nalan evliyken böyle bir beraberlik yaşamayacak bir yapıya sahip olduğu için kocasından boşanır ve Hayri ile 7 yıl sürecek olan bir beraberliğe başlar.

Kitapta Hayri evli ve üç çocuğu olan kaba saba bir adam olarak anlatılmaktadır.

Hayri karakteriyle dizi dahil olacak isim ise heyecanla beklenmektedir.

Dizinin esas karakteri olması beklenen Hayri karakteri için Uraz Kaygılaroğlu, İbrahim Çelikkol, Erkan Kolçak Köstendil ve Burak Deniz muhtemel isimler arasında bulunuyor.

Editör: TE Bilisim