Dominik'te gerçekleşen heyecan fırtınası son hızıyla sürüyor. Yarışma devam ederken Survivor Ayşe kaç yaşında, kimdir? Survivor Ayşe nereli, boyu kaç, mesleği ne? soruları da sıkça araştırılıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 yarışmacılarından finale yaklaşan isimler, izleyici tarafından merak konusu. Gönüllüler takımı yarışmacısı Ayşe Yüksel kimdir, hayat hikayesi ve biyografi bilgileri de bu bağlamda sıkça sorgulanmakta. Peki, şampiyonluğa yaklaşan adaylar arasında yer almayı başaran Survivor Ayşe kaç yaşında, kimdir? Survivor Ayşe nereli, boyu kaç, mesleği ne? Merak edilen kişisel bilgilere yazımızdan erişebilirsiniz.

Survivor Ayşe kaç yaşında, kimdir? Survivor Ayşe nereli, boyu kaç, mesleği ne?

Survivor Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde, Düzce'de dünyaya geldi.

20 yaşındaki Ayşe, Survivor 2021'in en genç adaylarından biri.

Düzce Üniversitesi’nde spor yöneticiliği bölümünde 2. Sınıf öğrencisi olan Ayşe Yüksel kısacasporla ilgisini, 'Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldım ayni zaman da 7. Sınıfta haltere başladım ve genç kategorisinde Türkiye’de 3. oldum. 1 yıl yaptıktan sonra bıraktım ve voleybola başladım. 6 yıl mahalli ligde voleybola devam ettim. Aynı zaman da voleybolun ikinci senesinde tenis antrenörlüğüne başladım 4 yıldır devam ediyorum. Aynı zaman da lisede de basketbol okul takımında yer aldım 3 yıl. Üniversitede 1 yıl futsal ve yüzme dersi gördüm. Şuan tenis hocalığı yapıyorum ve okuyorum." şeklinde anlatıyor.

Survivor Ayşe'nin Instagram ve Twitter adresi ne?

Survivor Ayşe Yüksel'in Instagram adresi @ayseyukselofficiall'dir. Ayşe Yüksel'in Twitter adresi ise, @ayseyukselresmi'dir.

Editör: TE Bilisim