Levent GÜltekin / İstanbul 

Başkanlık seçimlerinde artık son düzlüğe giren Galatasaray’da adayların proje çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, futbolda Florya’nın geçici olarak Selçuk İnan’a emanet edilmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Genelde Fatih Terim’le çalışmayı düşünen başkan adaylarından Burak Elmas ve Eşref Hamamcıoğlu’nun bir adım önde oldukları belirtilirken, özellikle Elmas’ın Fatih Terim ısrarı taraftarların da takdirini topluyor.

FATİH TERİM SCOUT EKİBİYLE ÇALIŞIYOR

Temmuz ayında Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçına çıkacak olan Galatasaray’da her ne kadar görevde olmasa da transfer çalışmalarına devam eden Fatih Terim’in scout ekibiyle birlikte organize bir şekilde çalıştığı öğrenildi.

İYİ BİR STOPER İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Transfere Marcao’nun partnerini aramayla başlayan Terim’in iyi bir stoper için harekete geçtiği bildirilirken, Saracchi’yi Lepizig’e geri gönderen başarılı teknik adamın sol bek seçeneklerini de tek tek değerlendirdiği ortaya çıktı. Alex Moreno, Van Anholt, Alioski gibi tecrübeli futbolcularla görüştüğü iddia edilen Cimbom’un Moreno’ya imza attıracağı kaydedilirken, Terim’in bir de kanat forvet talebinde bulunduğu ifade edildi.

ABDÜRRAHİM ALBAYRAK GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Beşiktaş’ta oynadığı futbolla neredeyse tek başına şampiyonluğu getiren Rachid Ghezzal etkisi yaratabilecek bir yıldız arayan Fatih Terim’in Ukrayna forması giyen Yarmolenko’yu gözüne kestirdiği anlaşılırken, Abdürrahim Albayrak’ın 31 yaşındaki futbolcunun menajeriyle temasa geçtiği bilgisi verildi.

GALATASARAY YÖNETİMİNİ BİR HAYLİ ZORLAYACAK

Premier Lig’de West Ham formasıyla yeteri kadar forma şansı bulamayan ve Moyes tarafından ikinci plana itilen Yarmolenko’nun İngiltere’den ayrılmayı düşündüğü aktarılırken, oyuncunun dün oynanan Hollanda – Ukrayna maçındaki performansı Galatasaray yönetimini bir hayli zorlayacağı belirtildi.

Attığı gol ve kalitesiyle kendisini bir kez daha ispatlayan Yarmolenko’nun taliplerinin bir hayli arttığı söylenirken, Galatasaray’da ‘transferi bitti’ denilen futbolcunun farklı kulüpleri değerlendirmeye alması teknik heyette hayal kırıklığı yarattı.

2018’de B.Dortmund’dan West Ham’a 20 milyon Euro transfer olan Andriy Yarmolenko 88 kez milli takım forması giydi.

Editör: TE Bilisim