Erdoğan Biden görüşmesi ne zaman? Erdoğan Biden kritik görüşmesi saat kaçta? Soruları vatandaşlar tarafındandın sıkça araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, liderler zirvesinin yapılacağı Brüksel'deki NATO karargahına geldi. İngiltere Başbakanı ile görüşmesi öncesinde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi. Peki, Erdoğan Biden görüşmesi ne zaman? Erdoğan Biden kritik görüşmesi saat kaçta? İşte tüm detaylar haberimizde…

ERDOĞAN BİDEN GÖRÜŞMESİ NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programındaki en önemli görüşme ise ABD Başkanı Biden ile olacak. Biden'ın başkan olmasından sonra ilk kez yüz yüze bir toplantı yapacak olan iki liderin gündeminde ele alınacak birçok konu bulunuyor. Görüşmede ABD'nin 24 Nisan çıkışı, S-400'ler, Afganistan, Suriye ve Libya başta olmak üzere önemli başlıklar değerlendirilecek.

ERDOĞAN BİDEN KRİTİK GÖRÜŞMESİ SAAT KAÇTA?

Tüm gözlerin çevrildiği tarihi görüşmenin saati de belli oldu. Anadolu Ajansı'ndan Hakan Çopur'un verdiği bilgiye göre Erdoğan-Biden arasındaki toplantı saat 19.00'da gerçekleşecek. Bir buçuk saat sürmesi beklenen görüşme sonrasında iki liderin de ayrı ayrı basın toplantısı düzenlemesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim