Kaya Temel / Özel Haber - Galatasaray Futbol Akademisi’nin yetiştirdiği Bartuğ Elmaz, Eren Aydın, Metehan Baltacı ve Sarper Çağlar yeni sezonda A takım da şans bulmak adına sağlık kontrolünden geçerek A takımla antrenmalara katıldı.

Konuyla ilgili olarak Galatasaray’ın genç yeteneklerinin sezon başında kampa katılacağını 29 Mayıs’taki "Cimbom'un altın gençleri" başlıklı haberimizde bildirmiştik. [Okumak için TIKLAYINIZ!]

Bartuğ’da sorun yok

Geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle Alanya U19 takımına karşı forma giyemeyen Bartuğ Elmaz’ın, Galatasaray ile sözleşme uzatmayacağı iddia edilmişti. Genç futbolcu Erzurumspor deplasmanında da yedek soyundu. Elmaz, bugün sağlık kontrolünden geçerek A takım ile antrenmanalara katıldı.

‘İdolüm Falcao’

Eren Aydın yetiştiği Galatasaray Futbol Akademisini, A takımda iyi bir şekilde temsil etmek istediğini vurgulayarak, “Hocalarımızın verdiği eğitimleri, orada göstermeye çalışacağım. Ağabeylerimden çok şeyler öğrenmek istiyorum. Özellikle Falcao’dan. İdolüm olarak onu görüyorum. Hedefimiz A takımda kalıcı olabilmek.” değerlendirmesinde bulundu.

Editör: TE Bilisim