Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman başlıyor? Aşk Mantık İntikam oyuncuları ve konusu nedir? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Yaz aylarında birçok kanalda ekranlara gelen yeni diziler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Güney Kore dizisi Cunning Single Lady dizisinin Türk versiyonu olan Aşk Mantık İntikam hikayesi ve oyuncu kadrosyla dikkatleri üzerine çekecek. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman başlıyor? Aşk Mantık İntikam oyuncuları ve konusu nedir? İşte tüm detaylar haberimizde…

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Aşk Mantik İntikam isimli dizinin başlama tarihi belli oldu. 18 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'da başlayacak olan romantik komedi dizisinin hikayesi de dikkatleri çekecek.

AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCULARI KİMLERDİR?

Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in yer aldığı dizide ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de rol alıyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU NEDİR?

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan'la mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Esra bu şirkette işe başlar.

Editör: TE Bilisim