Gazeteci Şule Aydın’ın Youtube programına konuk olan Gazeteci Serkut Bozkurt, Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu ileri sürdü. Bozkurt, “Sezgin Baran Korkmaz’dan düzenli şekilde maaş alanlardan biri de, hiç kimse şaşırmayacak o isme; Korkmaz’dan düzenli şekilde maaş alır gibi olanlardan biri de Ahmet Hakan” diye konuştu.

" SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ DE  İŞİN İÇİNDE"

12 isme ilişkin ses kaydına dair de konuşan Bozkurt, “Ses kaydında çok net şekilde adını duyacağınız isim Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni” ifadelerini kullandı.

Gazeteci, yazar Murat Ağırel, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in videolarında gündeme getirdiği gazetecilerle ilgili bir televizyon kanalının canlı yayınında “Sezgin Baran Korkmaz, ses kaydında 12 gazetecinin adını veriyor ve bu isimleri maaşa bağladığını söylüyor. Kaydı birçok kişiye dinletmiş” açıklamasında bulunmuştu.

AHMET HAKAN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Gazeteci Serkut Bozkurt'un Youtube programına konuk olarak Sezgin Baran Korkmaz’dan para alan 12 gazeteciden birinin Ahmet Hakan olduğunu öne sürmesine Ahmet Hakan'dan cevap geldi. Ahmet Hakan Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Serkut Bozkurt için suç duyurusunda bulunduğunu belirtti. 

Editör: TE Bilisim