Sarı kırmızılı taraftarlar heyecanla Galatasaray seçimleri saat kaçta başlıyor? Galatasaray başkanlık seçimleri hangi kanalda? Soruları araştırıyor. Galatasaray başkanlık seçimi için geri sayım sona eriyor. 3 yıllığına yeni başkanını seçecek olan sarı kırmızılı takımda adaylar geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Galatasaray'da 5 adaylı başkanlık seçimi bugün gerçekleştirilecek. Peki, Galatasaray seçimleri saat kaçta başlıyor? Galatasaray başkanlık seçimleri hangi kanalda? İşte tüm detaylar haberimizde…

GALATASARAY SEÇİMLERİ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul 19 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirilecek olan seçimde 3 yıllığına başlan olacak yeni isim netleşecek. Saat 10.00'da başlayacak olan oy verme işlemi, 15.00'te ise sona erecek. Yani 10:00:15:00 arası seçim gerçekleştirilecek.

GALATASARAY BAŞKANLIK SEÇİMLERİ HANGİ KANALDA?

Son Başkan Mustafa Cengiz ise aday olmayacağını geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile duyurmuştu. Oy verme işleminin tamamı canlı yayında olmayacak ancak seçim sonuçlarının GS TV’den canlı olarak izlenmesi bekleniyor.

GALATASARAY BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

Galatasaray başkanlığı için 5 aday yarışacak. Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan seçimde aday olacak isimler şöyle:

  • Yiğit Şardan
  • Eşref Hamamcıoğlu
  • Burak Elmas
  • İbrahim Özdemir
  • Metin Öztürk

DİVAN KURULU BAŞKANI KİM?

 Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun olağan seçimi sona ererken, gelecek 3 yıl için yeni başkan Aykutalp Derkan oldu. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleştirilen seçimde Aykutalp Derkan ile Niyazi Yelkencioğlu, başkanlık için yarıştı.

Editör: TE Bilisim