Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte Kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Kurban Bayramı’na bir aydan daha uzun bir süre olmasına rağmen, vatandaşlar şimdiden kurbanlık araştırmalarına başladı. Kurban kesmeyi düşünen ancak kurban pazarına gitme imkanı bulamayan vatandaşlar Kurban Bayramı için dana fiyatları ne kadar? 2021 Kurbanlık koç, koyun fiyatı ne kadar? sorularını araştırıyor. İşte tüm detaylar…

KURBAN BAYRAMI İÇİN KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

Kurban pazarları yavaş yavaş kuruluyor. 2021 kurbanlık fiyatları henüz kesinlik kazanmasa da kurban pazarlarında fiyat aralıkları belli olmaya başladı. İllere göre kurbanlık fiyatları değişiklik gösterse de, büyükbaş kurbanlıklar 8-10 bin TL arasında alıcı bulurken küçükbaş kurbanlık fiyatları 800 liradan başlıyor.

2021 KURBANLIK KOÇ, KOYUN VE DANA FİYATI NE KADAR?

Kurbanlık fiyatları büyük şehirlerde ve kırsal kesimde farklılık gösteriyor. Büyük şehirlerde daha çok küçükbaş kurbanlıklar tercih ediliyor ve nakliye, besleme, muhafaza etme gibi değişkenler dolayısıyla kurbanlık fiyatları daha yüksek oluyor. Bu yılki kurbanlık fiyatlarına bakıldığında; koyun, kuzu, koç gibi bir küçükbaş kurbanlığın fiyatının 800 TL ile bin 600 TL arasında değişiklik göstermesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim