Dominik'te yaşanan zorlu mücadelede finale az bir zaman kala yarışmacılar tüm performanslarını ortaya koyarak şampiyon olmak için ter döküyor. 2021 Survivor yarışmacıları dün akşam dokunulmazlık ve performans oyunlarında mücadele etti. Dokunulmazlığı kazanan isim Aleyna olurken, Survivor Aleyna kimi söyledi? 19 Haziran (2021) Survivor kim aday oldu, eleme potasına kim gitti? soruları da araştırılmaya başlandı. Aleyna Kalaycıoğlu 2021 Survivor'da son beşe kalan başarılı isimlerden biri. Peki, Survivor Aleyna kimi söyledi? 19 Haziran (2021) Survivor kim aday oldu, eleme potasına kim gitti? Yanıtı haberde.

Survivor Aleyna kimi söyledi? 19 Haziran (2021) Survivor kim aday oldu, eleme potasına kim gitti?

19 Haziran 2021 Survivor’da dokunulmazlık oyunu, sıralama turu ile başladı.

Zamana karşı oynanan bu turda en iyi süreyi yapan üç yarışmacı yarı finale kaldı. İsmail, Poyraz, Aleyna yarı final turuna kalırken Berkay ile Ayşe ön eleme turunda karşı karşıya geldi.

Dokunulmazlık finaline çıkan ilk isim Poyraz'ı 5-4 yenen Aleyna oldu. Günün diğer finalisti ise İsmail Balaban oldu.

İsmail ve Aleyna, performans oyunu sonrasında dokunulmazlık oyun finalinde de karşı karşıya geldi. Mükemmel mücadelede kazanan isim Aleyna Kalaycıoğlu oldu ve dokunulmazlığı aldı.

Aleyna kimin ismini söyledi, eleme adayı kim oldu?

Survivor'da performans oyunu ve dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi toplandı. Haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan Aleyna Kalaycıoğlu, ilk eleme adayı olarak Ayşe'yi söyledi.

Editör: TE Bilisim