A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, EURO 202'de milli takımın mağlubiyetlerinin ardından eleştirilerin hedefi oldu. İtalya'ya 3-0 ve sonrasında da 2-0 Galler mağlubiyetinin hüsranı yaşanırken bugün de İsviçre'yle oynan maçta beklentilerin altında bir performans sergilenmesi üzerine istifa çağrıları yapılan Şenol Güneş ne kadar kazanıyor? Şenol Güneş'in aylık maaşı ne kadar, kaç para? soruları da gündeme oturdu. 2019'dan bu yana Milli Takım Teknik Direktörü olan Şenol Güneş ne kadar kazanıyor? Şenol Güneş'in aylık maaşı ne kadar, kaç para? Merak edilen bilgiler haberimizde.

Şenol Güneş ne kadar kazanıyor? Şenol Güneş'in aylık maaşı ne kadar, kaç para?

Türkiye A Milli Futbol Takımı Şenol Güneş'in maaşı ne kadar sorusunun yanıtı dudak uçuklatıyor.

Her maç başına 1.4 milyon lira kazanan Şenol Güneş son 1 yılda 23 maça çıktı. Yıllık olarak 33 milyon lira maaş alan Şenol Güneş'in maç başına kazandığı ücret ise 1.4 milyon lira Şenol Güneş'in dakikada kazandığı meblağ ise 15 bin 500 liraya tekabül etmekte. 

Şenol Güneş, EURO 2020'nin favori üç takımının teknik direktörlerinin ardından en yüksek maaşı alan 4. isim.

Rakamlara göre Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw yıllık 4.4 milyon Euro kazanıyor. Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Diddier Deschamps 4.2 milyon Euro kazanırken, İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis Enrique ise 3.4 milyon Euro kazanç sağlıyor.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ise, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yıllık 3.2 milyon Euro (33 milyon TL) alıyor.

Şenol Güneş'in aylık kazancı yaklaşık 3 milyon liraya tekabül ediyor.

Şenol Güneş'in belirtilen bu kazancına ise primler dahil değil.

Editör: TE Bilisim