EURO 2020 tüm heyecanıyla sürerken A Milli Takım'ın aldığı yenilgiler futbolseverleri hayli üzdü. Tartışmaların odağında yer alan Şenol Güneş istifa edecek mi, istifa ederse yerine kim gelecek soruları da son dönemde gündemde. Eski millî futbolcu, futbol yorumcusu ve teknik direktör Sergen Yalçın milli takım teknik direktörlüğü için adı geçen isimlerden. Galler maçında A Milli Takıma destek olmak amacıyla Bakü Olimpiyat stadında yerini alan Sergen Yalçın Milli Takım teknik direktörlüğüne mi gelecek sorusu yanıt beklerken Milli takıma Sergen Yalçın mı gelecek? Şenol Güneş istifa ediyor mu, yerine kim gelecek, belli mi? konularına dair kısa bilgiye yazımızda yer veriyoruz.

Milli takıma Sergen Yalçın mı gelecek? Şenol Güneş istifa ediyor mu, yerine kim gelecek, belli mi?

Halihazırda Beşiktaş Teknik Direktörlüğü yapan Sergen Yalçın, eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu.

Sergen Yalçın, futbolseverler tarafından milli takıma teknik direktör olarak gelmesi desteklenen isimler arasında. 

EURO 202'de Milli takımın İtalya ve Galler mağlubiyetinin ardından İsviçre karşısında da beklediği başarıyı elde edememesi sonucu gözler Teknik Direktör Şenol Güneş'e çevrildi. Şenol Güneş'in istifa etmesi yönünde çağrıda bulunan futbolseverler, istifa ederse yerine kimin geleceği konusunu tartışıyor. 

Peki Şenol Güneş istifa edecek mi, yerine Sergen Yalçın mı gelecek? Ne Şenol Hoca'dan ne de Sergen Yalçın tarafından konuya dair yapılmış resmi bir açıklama henüz bulunmuyor.

Toroğlu'ndan Şenol Güneş'e istifa çağrısı; "Yerinde olsam..."

Türkiye İsviçre maçının ardından açıklamalrda bulunan Erman Toroğlu, Şenol Güneş'e yüklendi. Maçta yapılan teknik hataları sert bir dille eleştiren Toroğlu, "Bunun sorumlusu futbolcular değil kesinlikle Şenol Güneş'tir. Kenarda bile kendisinin ruhu yok, hiç iyi hazırlamamış." dedi. 

Erman Toroğlu, "Ben Şenol Güneş'in yerine olsam Türkiye'ye döndükten sonra istifa ederdim! Seyirciler takımı ıslıkladı. Ben milli takımın ıslıklandığını uzun süredir görmedim. Bizim takımın ne istediği belli değil." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim