TRT 1 yepyeni bir tarih dizisiyle yine ekranlarda fırtınalar estirmeye hazırlanıyor. Başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer alacağı ve Osmanlı'nın Kaptan-ı Deryâ'sı Barbaros Hayrettin Paşa'nın başarılarla dolu hayatının anlatılacağı dizinin başlama tarihi ve Barbaroslar 1. bölüm fragmanı merak ediliyor. Diriliş Ertuğrul'da Ertuğrul Bey karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi Barbaros ne zaman başlıyor? Engin Altan Düzyatan yeni dizisi Barbaroslar hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? soruları herksin en çok merak ettiği konular arasında yerini aldı. Peki, etkileyici sahneleri ve muhteşem hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek olan Barbaros ne zaman başlıyor? Engin Altan Düzyatan yeni dizisi Barbaroslar hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Merak edilen bilgileri haberimizde derledik...

Barbaros ne zaman başlıyor? Engin Altan Düzyatan yeni dizisi Barbaroslar hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Başrolünde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Aslantepe'nin yer alacağı Barbaroslar dizisi TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. 

Barbaroslar dizisinin, 2021 Eylül ayında ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyeceği belirtiliyor.

Yapımcılığını ES Film'in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler (Yağmur Taylan ve Durul Taylan) oturuyor. Senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz'ın kaleme aldığı tarih-kurgu türündeki dizinin büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmesi bekleniyor.

Diziye sıkı bir şekilde hazırlandığını ifade eden Engin Altan Düzyatan, "Dönemle ilgili birçok farklı bilgi okudum. Oruç Reis’le, yani Barbaros Hayrettin’le ilgili ve o dönemle ilgili okunabilecek çok fazla kaynak var. O yüzden birçok kaynak okuduk. Yaklaşık 4 bin - 5 bin sayfa okuma yapmışızdır." dedi. 

Çok sıkı sporlar yaparak ekipçe fiziken de hazırlandıklarını belirten Düzyatan, "Deniz üstünde sürekli idmanlı olmamız lazım. Ama tabii bu iş o kadar etkileyici ki, kendi içinde... Görmediğimiz, şahit olmadığımız bir dönem ve gerçekten çok büyük bir prodüksiyon... İşin deniz tarafına dair hiç görmediğimiz bir tarafını da göreceğiz. Bizim daha önceden çekilmiş bu tarzda büyük bir işimiz yok aslında... Bu ilk işimiz... Çok bilinmezlerle dolu bir yolculuğa çıktık ama çok güzel ekipler kuruldu. Gerçekten çok çok iyi gidiyor." dedi.

Düzyatan, işinin ehli bir ekiple çalışmaktan da keyif duyduklarını sözlerine ekledi.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Türk oyuncu ve sunucu Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz 1979 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Neslişah Alkoçlar ile evli olan sanatçı, Emir Aras Düzyatan, Alara Düzyatan adında iki çocuk babasıdır.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Düzyatan, birçok tiyatro, film ve dizide rol almıştır.

Engin Altan Düzyatan, 1,85 cm boyundadır.

Editör: TE Bilisim