TV8'de büyük mücadelenin sonuna yaklaşıldı! 2021 Survivor yarışmacıları 21 Haziran dokunulmazlık oyunuyla haftanın 3. eleme adayının da belirlenmesinin ardında bir kişinin yarışmaya veda etmesiyle yarı final heyecanını yaşayacak. İsmail, Aleyna, Berkay, Poyraz ve Ayşe son beşe kalan isimler oldu. Haftanın ilk eleme adayı Ayşe olurken potaya düşen ikinci isim Poyraz olmuştu. 21 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan isim yarı finali garantilerken haftanın üçüncü eleme adayı olarak adaylardan birinin ismini söyleyecek. Sonucu heyecanla bekleyen seyirciler Dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 21 Haziran (2021) Survivor dokunulmazlık kim kazandı? sorularının bir an önce yanıt bulmasını bekliyor. Zorlu parkurlarda en iyi performansı gösteren yarışmacı haftanın 3. dokunulmazlık oyununu kazanan isim olacak. Peki, Dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 21 Haziran (2021) Survivor dokunulmazlık kim kazandı? Soruların yanıtı haberde olacak!.

Dokunulmazlık oyunu kim kazandı? 21 Haziran (2021) Survivor dokunulmazlık kim kazandı?

21 Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan isim yarı finale adını yazdıracak ve haftanın 3. eleme adayının ismini söyleyecek. Zorlu parkurlarda var gücüyle mücadele eden yarışmacılar yarı final dokunulmazlık oyununu kazanmak için ter döktü.

Yarışma henüz devam ederken dokunulmazlık kazanan isim henüz belli olmadı.

Sonuçlar belirlendiğinde dokunulmazlık ödülünün sahibi kim sorusunun yanıtına haberimizde yer verilecektir. Takipte kalınız!..

Editör: TE Bilisim