Star Tv de ekranlara gelen yeni yaz dizisi Ada Masalı yayına girdiği geçen haftadan beri büyük ilgi topluyor. Ay yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken senaristliğini Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak yapıyor. Salı akşamları saat 20.00'de yayınlanan dizi izleyiciyi ekrana kitlemeyi başarmış bulunmakta. Dizinin güzel oyuncusu Ayça Ayşin Turan'da dizinin yayınlanmaya başlamasıyla birlikte büyük ilgi odağı oldu. Peki Ada Masalı dizisine Haziran karakteriyle hayat veren Ayça Ayşin Turan kimdir, nereli? Ayça Ayşin Turan kaç yaşında? işte ayrıntılar...

ADA MASALI HAZİRAN KİMDİR?

Kendi ayakları üzerinde duran, işinde başarılı ve özgür ruhlu Haziran; güzel ve hayat dolu bir kadındır. İnatçı olduğu kadar sevecen biri de olan Haziran, ışığıyla herkesi etkilemeyi başarır. Her şeyiyle şehir hayatını seven ve modern dünyanın ona sunduğu tüm imkanlardan yararlanan Haziran’ın en büyük hayali kariyerinde ilerlemek ve Tokyo’daki pozisyon için terfi almaktır. Bu terfi için son bir görevi kalan genç kadının yolu Kırlangıç Adası’na düşecek ve hayatı bu adayla beraber tamamen değişecektir. İnandıklarından vazgeçecek, yepyeni bir yaşam biçimine alışmaya çalışacak ve bu süreçte aşkla da tanışacaktır. 

ADA MASALI HAZİRAN GERÇEKTE KİM? AYÇA AYŞİN TURAN KAÇ YAŞINDA?

Ayça Ayşin Turan, 25 Ekim 1992'de Sinop'ta doğdu. Babası Kastamonulu annesi ise Sinopludur. Çocukluğundan beri oyunculuğa özel ilgisi bulunan Turan, kariyerine popüler Türk dizileriyle başladı. Ayça Ayşin Turan, 2011 yılında çıkan ve Türkiye yapımı Dinle Sevgili dizisinde Gülfem rolüyle tanındı.

2014 yılında Karagül serisinde Ada karakterini canlandırdı. 2015 yılında vizyona giren Sevimli Tehlikeli filminde Zeliş karakterini canlandırdı. Karagül dizisinden sonra 2015-2018 yılları arasında; Altınsoylar ve Meryem dizilerinde başrolde oynadı. 2018 yılında yayınlanmaya başlayan Netflix yapımı Hakan: Muhafız dizisinde 2 sezon boyunca başrol oyuncusu olarak Leyla karakterini canlandırdı. Zemheri dizisinde başrol oyuncusu olarak "Firuze" karakterini canlandırdı. Ekim 2020 tarihinde başlayan "Arıza" dizisinde başrol olan "Halide"yi canlandırdı.

Editör: TE Bilisim