Fenerbahçeli taraftarlar arama motorlarına sıkça Aziz Yıldırım toplantıda ne konuşacak? Aziz Yıldırım tekrar aday mı olacak? Soruların yanıtını araştırmaya başladı. Sarı lacivertlilerin seçimli kongresi öncesinde eski başkan Aziz Yıldırım canlı yayında açıklamalarda bulunacak. Fenerbahçeli taraftarların, Aziz Yıldırım'ın ne konuşacağını merak etmesiyle beraber, Yıldırım'ın yanındaki isimlerin açıklamaları belli oldu. Aziz Yıldırım'a yakın isimler, Fenerbahçe eski başkanının toplantıda hangi konulara değineceğine dair tüyolar verdi. Peki, Aziz Yıldırım toplantıda ne konuşacak? Aziz Yıldırım tekrar aday mı olacak? İşte detaylar…

Fenerbahçe'de seçimi kaybettiği 2018'den bu yana suskunluğunu koruyan eski başkan Aziz Yıldırım'ın Olağan Seçimli Genel Kurulu'dan bir gün önce basın toplantısı düzenlemesi, camiada bütün gözlerin yarın bu basın toplantısının yapılacağı Çırağan Sarayı'na çevrilmesine neden olacak.

AZİZ YILDIRIM TOPLANTIDA NE KONUŞACAK?

Önüne defalarca fırsat çıkmasına rağmen, her seferinde sadece 'Bölünmeyin, yönetime destek olun' çağrısı yapmış, hiç muhalefet yapmamış, hep hassas davranmıştır. Sayın Yıldırım'ın adaylık gibi bir niyeti de bulunmadığı için bu basın toplantısıyla seçimi etkileme amacı taşıdığını düşünmek haksızlık olur" dediler.

Hürriyet'in haberine göre, sarı lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın yapacağı konuşma hakkında detay vermekten kaçınan eski yöneticiler, sadece 'Fenerbahçe'nin dünü, bugünü ve yarını hakkında konuşacak' demekle yetindiler.

Yıldırım'ın daha çok kendi dönemine ait mali konularla ilgili konuşacağı, 2018'de kulübün maddi anlamda ve taşınmaz varlıklar anlamında Ali Koç yönetime nasıl bıraktıklarına anlatmaya zaman ayıracağı öğrenildi.

AZİZ YILDIRIM TEKRAR ADAY MI OLACAK?

Çırağan Sarayı davet salonunda saat 11.30'da başlayacak basın toplantısına eski yöneticiler, Aziz Yıldırım'ın yakın dostlarından bazıları ve bazı basın mensupları katılacak. Bu arada Aziz Yıldırım'ın Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun 25 Haziran Cuma günü yapılacak oturumuna katılması bekleniyor.

Birincisi bu kongrede Ali Koç’tan başka bir aday yok. Dolayısıyla bu çıkışının adaylardan biri lehine gibi yorumlanması söz konusu değil. İkincisi sezon kapandı. Takımın psikolojisinin etkilenmesi de söz konusu değil. Bundan dolayı Aziz Yıldırım’ın başkanlık adaylığı görünmemektedir.

F.Bahçe'de 3 Haziran 2018'deki seçimde ali Koç 16 bin 92 oyla yeni başkan olurken, 4 bin 644 oyda kalan Aziz Yıldırım 20 yıllık dönemi sona ermişti.

Editör: TE Bilisim